Σάλος με την προσπάθεια της Ιβάνκα Τραμπ να πιάσει κουβέντα με Μακρόν, Μέι και Λαγκάρντ

Σάλος με την προσπάθεια της Ιβάνκα Τραμπ να πιάσει κουβέντα με Μακρόν, Μέι και Λαγκάρντ

Το βλέμμα της Κριστίν Λαγκάρντ «τα λέει» όλα

lagarda11
Μεγάλη συζήτηση και αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Γαλλική προεδρία και στο οποίο φαίνεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να προσπαθεί να πιάσει κουβέντα με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, και τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στη σύνοδο των G20 στην Ιαπωνία.

Στο βίντεο διάρκειας 19 δευτερολέπτων φαίνεται η Ιβάνκα Τραμπ να προσπαθεί να μπει στη συζήτηση κουνώντας το κεφάλι της ενώ ο Γάλλος πρόεδρος μιλά για «κοινωνική δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια η κάμερα στρέφεται στην Τερέζα Μέι η οποία σημειώνει «όταν ξεκινάς να μιλάς για την οικονομική προοπτική, τότε αρκετοί, που διαφορετικά δεν θα άκουγαν, αρχίζουν να ακούν».

Σε εκείνο το σημείο η Ιβάνκα Τραμπ παρεμβαίνει μιλώντας για την ανδροκρατούμενη φύση της άμυνας με την Κριστίν Λαγκάρντ να την κοιτά με ένα βλέμμα ανάμεικτο από έκπληξη και αποδοκιμασία όταν αντιλαμβάνεται ποια έχει μόλις μιλήσει.

Ivanka Trump seen chatting with Macron, Trudeau, Lagarde and May


Κλείσιμο
Η παρέμβαση της Ιβάνκα σε μια συζήτηση ανάμεσα σε ηγέτες κρατών και επικεφαλής διεθνών οργανισμών προκάλεσε αντιδράσεις και στις ΗΠΑ με την γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ να τονίζει ότι «πλήττει τη διπλωματική μας θέση». «Οι ΗΠΑ χρειάζονται τον πρόεδρο να προσπαθεί με τους G20. Το να έχει μαζί του έναν καταρτισμένο διπλώματη δεν θα έκανε κακό σε κανέναν» πρόσθεσε.

Ακόμα πιο σφοδρή ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter που πέρασαν «γενεές δεκατέσσερις» την κόρη του Τραμπ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης