Έφτιαξαν τις πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ σε... χοτ-ντογκ!

disney-hot-dog

Η Άριελ, η Μπέλλα, η Ποκαχόντας και η Ραπουνζέλ όπως δεν τις έχετε ξαναδεί

Είναι η πείνα σας για τον κόσμο του Ντίσνεϊ ακόρεστη; Η Anna Hezel και η Gabriella Paiella είχαν μια ιδέα για να την κορέσετε για ένα μικρό διάστημα χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε έξοδα για επίσκεψη στην Disney Land: έφτιαξαν μια πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ-χοτ ντογκ.

Στον ιστότοπό τους LuckyPeach.com, οι δύο Αμερικανές καλλιτέχνιδες δημιούργησαν ένα ολίγον περίεργο οπτικό μάθημα για χοτ ντογκ όταν συνειδητοποίησαν ότι διάφοροι είχαν «φανταστεί» τις πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ με όποιον τρόπο μπορεί κανείς να βάλει στον νου του, εκτός από έναν: χοτ ντογκ.

«Έχοντας αυτό κατά νου, βάλαμε μαζί τα μυαλά μας και σκεφτήκαμε τι τύπου πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ θα ήταν για μας η μεγαλύτερη έμπνευση» γράφουν στον ιστότοπό τους οι Hezel και Paiella. «Και προφανώς σκεφτήκαμε τα χοτ ντογκ. Η Ντίσνεϊ ποτέ δεν δημιούργησε μια πριγκίπισσα η οποία ήταν χοτ ντογκ. Τι έμπνευση!».

«Στην κυριολεξία, ο όποιος τρόπος κι αν αποφασίσεις να "φανταστείς εκ νέου" μια πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ θα είναι συναρπαστικός και όμορφος, ό,τι κι αν είναι. Δεν έχει καμία σημασία το ότι οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ είναι το προϊόν ενός καπιταλιστικού κολοσσού δισεκατομμυρίων ή το ότι δίνουν έμφαση στα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς και στην υποταγή στους άντρες» υπογραμμίζουν.

Το οπτικό μάθημα καλύπτει το πώς μπορείς να φτιάξεις Rapunzel χοτ ντογκ, Ariel χοτ ντογκ, Belle χοτ ντογκ και Pocahontas χοτ ντογκ. Και η ομοιότητα των πριγκιπισσών- χοτ ντογκ με τις αυθεντικές πριγκίπισσες είναι εντυπωσιακή!

disney-hot-ariel
disney-hot-bella
disney-hot-pocahontas
disney-hot-tangled

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης