Εκτροχιάστηκε τρένο με όπλα και εκρηκτικά στη Νεβάδα

treno19

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ενώ ο σερίφης της περιοχής ανακοίνωσε ότι υπάρχει διαρροή «επικίνδυνων υλικών»

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στη Νεβάδα των ΗΠΑ μετά τον εκτροχιασμό τρένου  που μετέφερε μικρά όπλα, πυρομαχικά, χειροβομβίδες και νιτρική αμμωνία.

Ο εκτροχιασμός είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή, ενώ οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να μην πλησιάσουν στο σημείο.

Επίσης, εκτρέπεται και η κυκλοφορία των οχημάτων από τους γύρω αυτοκινητόδρομους.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ενώ ο σερίφης της περιοχής ανακοίνωσε ότι υπάρχει διαρροή «επικίνδυνων υλικών».

Να σημειωθεί ότι η νιτρική αμμωνία είναι είδος λιπάσματος, το οποίο όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εκρηκτικών. 

Όπως, όμως, ξεκαθαρίστηκε, τα πυρομαχικά «βρίσκονταν στο άλλο άκρο του τρένου, μακριά από το κομμάτι που εκτροχιάστηκε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

calombaris_main01

Ο Τζορτζ Καλομπάρις, που έγινε παγκοσμίως διάσημος μέσω του αυστραλιανού «Masterchef», είχε «παρακρατήσει» $5,62 εκατ. από μισθούς υποαμειβόμενων υπαλλήλων του μέσα σε μια εξαετία - Του επιβλήθηκε πρόστιμο, το οποίο χαρακτηρίζεται όμως από συνδικάτα «πολύ μικρό»

5