Ισραήλ: Οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν από 8 σε... 128 μέσα σε 16 χρόνια!

telaviv01

Νέα ταλέντα και νέα κεφάλαια καταφτάνουν αδιάκοπα στο Ισραήλ, ενώ η τεχνολογική εξέλιξη της χώρας και ο μεγάλος αριθμός των startups που έχουν συγκεντρωθεί στο έδαφός του, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το Ισραήλ εκεί που το 2003 είχε μόνο 8 δισεκατομμυριούχους τώρα έχει 128

Έχει χαρακτηριστεί «Νέα Υόρκη της Μεσογείου» και αποτελεί την κοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων.

Ο λόγος για το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, η πόλη όπου γίνεται ολοένα και περισσότερο πόλος έλξης δισεκατομμυριούχων.

Νέα ταλέντα και νέα κεφάλαια καταφτάνουν αδιάκοπα στο Ισραήλ, ενώ η τεχνολογική εξέλιξη της χώρας και ο μεγάλος αριθμός των startups που έχουν συγκεντρωθεί στο έδαφός του, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το Ισραήλ εκεί που το 2003 είχε μόνο 8 δισεκατομμυριούχους τώρα έχει 128.

Ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους που έχουν την έδρα τους στην πόλη είναι ο μεγιστάνας των ακινήτων Eyal Ofer με περιουσία ύψους 10.7 δισεκατομμυρίων ευρώ και η κληρονόμος Shari Arison, η πιο πλούσια γυναίκα του Ισραήλ με περιουσία που φτάνει τα 5.50 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι εντάσεις, μάλιστα, που υπάρχουν στην περιοχή μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων δεν έχουν εμποδίσει το Τελ Αβίβ να κατακτήσει τον τίτλο της πλέον avant garde πόλης που ισορροπεί ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή.

Δείτε τους 56 πιο πλούσιους κατοίκους του Ισραήλ:

israel-billionaires01

ΣΧΟΛΙΑ (15)

5Zalis

ιδια ακριβως αναπτυξη ειχε και η ελλαδα, ιδιαιτερα τα τελευταια 4,5 χρονια!

Παραπλανητικός τίτλος

Παραπλανητικός τίτλος, η ουσία είναι το πώς έγιναν πλουσιότεροι, και αφου αποκλείεται να τα πήραν από τους υπόλοιπους ισραηλινούς, σημαίνει πως τα πήραν από τον υπόλοιπο πλανήτη, άρα μαγκιά τους, ειδικά αφού μαζεύουν τα λεφτά στο Ισραήλ.

Όσο πιο πολύ πάμπλουτος από χρήμα .....

Τόσο πιο δυστυχισμένος, οταν κατανοείς την φθαρτότητα την ματαιότητα και την αδυναμία του πλούτου να σου δώσει πραγματικούς και δοκιμασμένους φίλους ή συγγενείς ...... Έρχετε λοιπόν η δικαιοσύνη του θεού / φύσης και εξισορροπεί τα πάντα με τον ΘΑΝΑΤΟ ....!!

Φαιδρά Πορτοκαλέα

Ναι οκ. Στημένη πάνω σε πτώματα Παλαιστίνιων. Όποια βρίση κι αν ανοίξεις ...στάζει αίμα. Ασε, δεν θα πάρουμε.

kyriakos

Εγνωσμενης αξίας σουργελο. Μισομερελο που γράφει ΑΣΧΕΤΕΣ λογικοφανεις μπούρδες χωρίς αίσθηση ντροπής. Άτιμος βλακας.

Μαλιστα...

Θα υπολογίζουν και τους φυτευτούς πρωθυπουργούς σε διάφορες χώρες στυλ Αλέξη που πλούτισαν κλέβοντας

kyriakos

Αναμένουμε σχόλια από τα κουμμουνια - γνωμοδοτες - κοπρίτες - ανάξιους - ατιμους - παράσιτα.

X

Το μεγαλύτερο παράσιτο από εσένα υπάρχει; Εσυ τι προσφέρεις στη ελληνική κοινωνία; Μόνο μίσος!

μακιςςς

το κόμπλεξ του ΠΘ με τους πλουσίους είναι αστήρευτο. Ο τίτλος κατ αρχάς είναι παραπλανητικός. Το μήνυμα δεν είναι ότι "οι πλούσιοι στο Ισραήλ γίνονται πλουσιότεροι"... αλλά ότι ¨στο Ισραήλ οι πλούσιοι αυξάνονται" ... το οποίο είναι ακριβώς το ζητούμενο. Δεν θέλουμε οι πλούσιοι να αυξάνονται; Θέλουμε να είναι λίγοι ολιγάρχες; Αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα έχει κόμπλεξ με τους πλούσιους που πάει μέχρι τα μπούνια. Ακόμα και στη δεξιά έχουν κόμπλεξ. Το Ισραήλ εδώ και χρόνια ευνοεί μια κουλτούρα καινοτομίας και σταρταπ που έχει αρχίσει να αποδίδει. Αντι να λέμε πώς θα τους αντιγράψουμε, αρχίσαμε πάλι τα παλιά κομπλεξικά του στυλ "κοριτσάκι με τα σπίρτα" και "όπου ο φτωχός και η μοίρα του". Να ρίξουμε μέσα και λίγο κούρκουλο με "άτιμη καινωνία" να το δέσουμε το πράγμα. Ξυπνάτε βλήματα.

βλακα φιλαργυρε αθηναιε

στην αρχαια σπαρτη θα σε ριχναν στον καιαδα

Και μην

ξεχνάμε και το Θοδωράκη που θα πρεπε να φορολογείται από το Ισραήλ ! Δεν είναι δικός μας αυτός !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης