Βρετανία: Ο Φάρατζ λέει τα καλύτερα για τον Τραμπ που του είχε ήδη πλέξει το εγκώμιο

Βρετανία: Ο Φάρατζ λέει τα καλύτερα για τον Τραμπ που του είχε ήδη πλέξει το εγκώμιο

«Ο Τραμπ θα είχε κάνει μέχρι τώρα το Brexit» λέει ο Νάιτζελ Φάρατζ, αφήνοντας αιχμές για την Τερέζα Μέι – Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προτείνει τη συμμετοχή του Φάρατζ στις διαπραγματεύσεις

farage_trump
«O Tραμπ θα είχε κάνει μέχρι τώρα το Brexit», δηλώνει ο Νάιτζελ Φάρατζ ρίχνοντας το γάντι στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η Τερέζα Μέι το θέμα της αποχώρησης της χώρας από την Ε.Ε.

Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει ότι το κόμμα «Brexit» παραμένει - αν και αποδυναμωμένο στην πρώτη θέση- στην πρόθεση ψήφου εάν γίνονταν σήμερα εκλογές στη χώρα. Ακολουθούν οι Εργατικοί με ποσοστό 22% ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Συντηρητικοί με ποσοστό 17%. Σε απόσταση αναπνοής έρχονται οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες , με ποσοστό 16%.

Εκτός από τις δημοσκοπήσεις που είναι με το μέρος του Φάρατζ και ο Αμερικανός πρόεδρος μιλάει με καλά λόγια για τον Βρετανό ευρωσκεπτικιστή.

Πριν από την επίσκεψή του, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι ο Νάιτζελ Φάρατζ έχει πολλά να προσφέρει» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ε.Ε και Λονδίνου και για το λόγο αυτό πρότεινε να συμμετάσχει στις συνομιλίες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης