Βρετανία: Ο Φάρατζ λέει τα καλύτερα για τον Τραμπ που του είχε ήδη πλέξει το εγκώμιο
«Ο Τραμπ θα είχε κάνει μέχρι τώρα το Brexit» λέει ο Νάιτζελ Φάρατζ, αφήνοντας αιχμές για την Τερέζα Μέι – Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προτείνει τη συμμετοχή του Φάρατζ στις διαπραγματεύσεις
«O Tραμπ θα είχε κάνει μέχρι τώρα το Brexit», δηλώνει ο Νάιτζελ Φάρατζ ρίχνοντας το γάντι στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η Τερέζα Μέι το θέμα της αποχώρησης της χώρας από την Ε.Ε.
Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει ότι το κόμμα «Brexit» παραμένει - αν και αποδυναμωμένο στην πρώτη θέση- στην πρόθεση ψήφου εάν γίνονταν σήμερα εκλογές στη χώρα. Ακολουθούν οι Εργατικοί με ποσοστό 22% ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Συντηρητικοί με ποσοστό 17%. Σε απόσταση αναπνοής έρχονται οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες , με ποσοστό 16%.
Εκτός από τις δημοσκοπήσεις που είναι με το μέρος του Φάρατζ και ο Αμερικανός πρόεδρος μιλάει με καλά λόγια για τον Βρετανό ευρωσκεπτικιστή.
Πριν από την επίσκεψή του, οΝτόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι ο Νάιτζελ Φάρατζ έχει πολλά να προσφέρει» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ε.Ε και Λονδίνου και για το λόγο αυτό πρότεινε να συμμετάσχει στις συνομιλίες.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).