Η μητέρα του Ελ Τσάπο θα μπορέσει να τον επισκεφτεί στη φυλακή

Η μητέρα του Ελ Τσάπο θα μπορέσει να τον επισκεφτεί στη φυλακή

Και θα του πάει και το αγαπημένο του φαγητό!

mexico_chapo_visa
Η μητέρα του καταδικασμένου βαρόνου των ναρκωτικών Χουακίν ''Ελ Τσάπο'' Γκουζμάν δήλωσε πως η αμερικάνικη πρεσβεία της επιτρέπει να επισκεφθεί τον γιο της στην φυλακή.

Καθισμένη στο αναπηρικό καροτσάκι, μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία στο Μεξικό η Λόρα Κουνσουέλο δήλωσε σε δημοσιογράφους πως και στις δυο κόρες της εγκρίθηκε το περασμένο Σάββατο η κάρτα Viza για να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α.

«Ευτυχώς ο Θεός και η Πρεσβεία των ΗΠΑ μου έδωσαν την άδεια» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κουνσουέλο ανέφερε πως έχει να δει πάνω από τέσσερα χρόνια τον γιο της και θα ήθελε να του φέρει να φάει το αγαπημένο του φαγητό: εντσιλάδας, δηλαδή τορτίγια καλαμποκιού τυλιγμένη με γέμιση και καλυμμένη με σάλτσα πιπεριάς τσίλι. 

Ο Χοσέ Λουίζ Γκονζάλεζ, δικηγόρος του Γκούζμαν, δήλωσε ότι η Λόρα έλαβε ένα έγγραφο μετά τη συνέντευξη της στα μέσα ενημέρωσης, το οποίο αναφέρει πως οι υπάλληλοι των ΗΠΑ θα βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Ο Γκονζάλεζ επισήμανε πως και για τις τρεις γυναίκες έχουν εγκριθεί η κάρτες βίζα.

«Είδατε πόσο ενθουσιασμένη ήταν;» είπε ο Γκονζάλεζ επαναλαμβάνοντας τα λεγόμενα της Λόρα πως θέλει να αγκαλιάσει τον γιο της.

Κλείσιμο
Ο Πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λοπέζ Ομπραντόρ, άσκησε πιέσεις για τη χορήγηση της θεώρησης, αφού η μητέρα του Ελ Τσάπο ζητούσε μέσω επιστολής την βοήθεια του.

Ο πρόεδρος είπε ότι παρενέβη λόγω συμπάθειας προς την μητέρα του βαρόνου των ναρκωτικών.΄

Όταν ο Γκούζμαν καταδικάστηκε στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, ο Λόπεζ Ομπραντόρ είχε δηλώσει: «Ας γίνει ένα μάθημα για να δείξουμε πως τα χρήματα δεν φέρνουν την αληθινή ευτυχία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης