Βρετανία: Μετά την ψηφοφορία για το Brexit η Μέι θα ανακοινώσει πότε θα παραιτηθεί

theresa-may-brexit

Θα το κάνει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποχώρηση από την ΕΕ και άσχετα από το αποτέλεσμα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής 1922 Γκρέιαμ Μπράντι

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δεσμεύτηκε ότι θα ορίσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την αποχώρησή της μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Συμφωνία Αποχώρησης στις αρχές Ιουνίου, άσχετα από το πώς θα εξελιχθεί η ψηφοφορία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής 1922 Γκρέιαμ Μπράντι.

Η εκτελεστική επιτροπή της Επιτροπής 1922 συναντήθηκε με την Τερέζα Μέι, στην οποία τα μέλη της επανέλαβαν το αίτημά τους να θέσει την ακριβή χρονική στιγμή της παραίτησής της. Ο Γκρέιαμ Μπράντι χαρακτήρισε τις συνομιλίες με την πρωθυπουργό «ειλικρινείς» και δήλωσε ότι συμφωνήθηκε να υπάρξει μία ακόμη συνάντηση μεταξύ τους μετά την ανάγνωση του νομοσχεδίου, κατά την οποία θα συμφωνηθεί η ημερομηνία για την εκλογή νέου ηγέτη του Συντηρητικού κόμματος.

«Η πρωθυπουργός είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει την αποχώρηση από την ΕΕ και επικεντρώνει τις προσπάθειές της στο νομοσχέδιο για την συμφωνία αποχώρησης την εβδομάδα που ξεκινά στις 3 Ιουνίου και στην έγκριση αυτού του νομοσχεδίου. Μετά από αυτό συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για να ορίσουμε το χρονοδιάγραμμα εκλογής νέου ηγέτη του Συντηρητικού κόμματος» είπε.

toyr123

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται λιγότερο από δύο εβδομάδες προτού λήξει το τελεσίγραφο που έχει δώσει η Άγκυρα στους Σύρους πρόσφυγες που είναι καταγεγραμμένοι αλλού να φύγουν από την Κωνσταντινούπολη

SYRIA

«Στοιχηματίζω πως, όπως στην Κύπρο, οι Τούρκοι θα εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί σε 50 χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας μελετών για τους Κούρδους στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, Ζαν-Κριστόφ Λαγκάρντ

191018122829_hyundai-chariatis-1000c

H Hyundai Αυστραλίας δημιουργεί μία ειδική έκδοση του πολυμορφικού μοντέλου της H-1, η οποία έχει σαν στόχο να προσφέρει ατελείωτες στιγμές πλαγιολίσθησης.