Θρίλερ με τα πτώματα και την βαλλίστρα στη Βαυαρία - Τι ψάχνουν οι αρχές

Θρίλερ με τα πτώματα και την βαλλίστρα στη Βαυαρία - Τι ψάχνουν οι αρχές

Τρία πτώματα ήταν χτυπημένα από βαλλίστρα σε δωμάτιο πανδοχείου - Δύο ακόμα γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι ενός από τα τρία θύματα του πανδοχείου - Μυστήριο πώς συνδέονται - Τι γνωρίζει μέχρι τώρα η αστυνομία

germania-astynomia-ena
Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Βαυαρία παρακολουθεί το θρίλερ που εξελίσσεται με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με τα πέντε πτώματα που εντοπίστηκαν στο Πασάου της Βαυαρίας.

Τα τρία πτώματα που εντοπίστηκαν το Σάββατο σε ξενώνα του Πασάου, χτυπήθηκαν με βλήματα από βαλλίστρες.

Ένα από τα πτώματα αυτά, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Βild», είναι του 53χρονου Τόρστεν W. ο οποίος πουλούσε μέλι, μαχαίρια και κυνηγετικά όπλα

Τα υπόλοιπα τέσσερα πτώματα ανήκαν σε γυναίκες.


Τι γνωρίζουν μέχρι τώρα οι αρχές

Σ' ένα απόμερο ξενοδοχείο στο Πασάου της Βαυαρίας, βρέθηκαν το Σάββατο τρία πτώματα. Τα θύματα είχαν χτυπηθεί από βλήματα βαλλίστρας.

Δύο 24ωρα αργότερα, εντοπίστηκαν δύο ακόμη πτώματα, σε διαμέρισμα που έμενε ένα από τα τρία πρώτα θύματα.

Κλείσιμο
Το περασμένο Σάββατο, μια καμαριέρα του ξενοδοχείου που πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο, βρήκε τρεις πελάτες νεκρούς. Δύο από τα θύματα, ο 53χρονος Τόρστεν W. και η 33χρονη Κέρστιν βρέθηκαν ξαπλωμένοι να κρατιούνται χέρι - χέρι. Η τρίτη γυναίκα, η 30χρονη Φαρίνα κείτονταν στο πάτωμα. Το πτώμα της έφερε μόνο ένα τραύμα, στον κορμό.

«Ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, και οι γυναίκες είχαν βάψει τα φρύδια τους μαύρα. Ήταν πάντα μαζί», υποστηρίζει ένα από τους μάρτυρες στο γερμανικό δίκτυο «Ntv». 

Την Δευτέρα, η αστυνομία εντόπισε άλλα δύο πτώματα στο διαμέρισμα της Φαρίνα, ενώ η μία από τις δύο άτυχες γυναίκες είχε ερωτική σχέση μαζί της, όπως γράφει η Bild.

Στο δωμάτιο του πανδοχείου όπου βρίσκονταν τα τρία πτώματα, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις βαλλίστρες, οι δύο ήταν πάνω στο κρεβάτι και η τρίτη μέσα σε έναν σάκο.

Σύμφωνα με το προσωπικό του ξενοδοχείου, οι τρεις έκαναν κράτηση στο ξενοδοχείο για ένα δωμάτιο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η εφημερίδα «Bild», ο άνδρας, που έφερε μακριά, λευκή γενειάδα, φορούσε κοστούμι ενώ οι δύο γυναίκες ήταν ντυμένες στα μαύρα.

«Ήταν πραγματικά ένα παράξενο τρίο» είπε ένας άλλος πελάτης του ξενοδοχείου. Ευχήθηκαν «καληνύχτα», πήραν νερό και αναψυκτικά και ανέβηκαν στο δωμάτιό τους, στον 2ο όροφο.

Ένας εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας είπε ότι δεν χρειάζεται άδεια για να αγοράσει κανείς βαλλίστρες, αρκεί να είναι ενήλικος. Περίπου 3.000 άνθρωποι ασχολούνται με το σπορ αυτό στη Γερμανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης