Ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης του κόμματος Brexit;

Ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης του κόμματος Brexit;

O εκατομμυριούχος Mάικ Γκριν είναι το αστέρι του κόμματος που υποστηρίζει την αποχώρηση της χώρας από την ευρωπαϊκή οικογένεια

brexit0
Το όνομα του κρυφού έως τώρα χρηματοδότη του κόμματος του Brexit αποκάλυψε χθες ο ηγέτης του, Νάιτζελ Φάρατζ.

O εκατομμυριούχος Mάικ Γκριν είναι το αστέρι του κόμματος που υποστηρίζει την αποχώρηση της χώρας από την ευρωπαϊκή οικογένεια.


Ο Βρετανός επιχειρηματίας, πρώην στέλεχος του κόμματος των Συντηρητικών, θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος βουλευτής του κόμματος του Brexit που θα καθίσει στα έδρανα του Ουέστμινστερ,όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Ο 54χρονος Γκριν, πατέρας δύο κοριτσιών, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν είναι πολιτικός, κατεβαίνει στην περιφέρεια Πίτερμποροου.

Κλείσιμο
miki99


Χθες οι δυο πολιτικοί άνδρες -Γκριν και Φάρατζ - γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά σε προεκλογική συγκέντρωση στο Πίτερμποροου, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ο πρώην ηγέτης του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, έχει δηλώσει ότι το κόμμα του «Brexit» θα κατεβάσει μια εντυπωσιακή ομάδα ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το κόμμα Brexit κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια στις πρώτες δέκα ημέρες ύπαρξής του έχοντας την στήριξη σοβαρών επιχειρηματιών. Μεταξύ των στελεχών του είναι η αδελφή του ευρωσκεπτικιστή Συντηρητικού βουλευτή, Τζέικομπ Ρις Μογκ, Ανουνσιάτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης