Μέι για το Brexit: Θα το «γυρίσω» σαν τη Λίβερπουλ - Κόρμπιν: Κάν'το όπως ο Κλοπ

Μέι για το Brexit: Θα το «γυρίσω» σαν τη Λίβερπουλ - Κόρμπιν: Κάν'το όπως ο Κλοπ

Δεν ήθελε και πολύ ο δηλωμένος οπαδός των «Κόκκινων» Τζέρεμι Κόρμπιν να την προτρέψει να πάρει μαθήματα από τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας για το πώς φέρνουν αποτελέσματα στην Ευρώπη

21083591
Η επική νίκη  της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα με 4-0 στο Άνφιλντ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το Βρετανικό Κοινοβούλιο,  και την Βρετανίδα πρωθυπουργό,Τερέζα Μέι.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει την τεράστια αυτή επιτυχία των «Κόκκινων» ως... παράδειγμα για την πολιτική της ανάκαμψη.

Όπως δήλωσε η ίδια, σκοπεύει να κάνει ένα αξιοσημείωτο comeback σε ό,τι αφορά τη Brexit, ακόμη κι αν φαίνεται ότι κερδίζει η Ευρώπη και το ρολόι μετρά αντίστροφα.

Η αναφορά της πρωθυπουργό της Βρετανίας, ήρθε μετά την συμβουλή του δηλωμένου οπαδού των «Κόκκινων»  και ηγέτη της αντιπολίτευσης  Τζέρεμι Κόρμπιν. πως «θα μπορούσε πάρει μερικά μαθήματα από τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ για το πως φέρνουν αποτελέσματα στην Ευρώπη».

Η πρωθυπουργός απάντησε: «Πιστεύω ότι αν δει κανείς την νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα χθες το βράδυ, αποδεικνύεται πως όταν όλοι λένε πως «όλα έχουν τελειώσει», ότι ο Ευρωπαίος αντίπαλός σου σε έχει κερδίσει και ο χρόνος τελειώνει και είναι ώρα να παραδεχθείς την ήττα, μπορείς ακόμα και τότε να πετύχεις αν όλοι είναι ενωμένοι».

21083624
Κλείσιμο


Τρίτη και καταϊδρωμένη στις δημοσκοπήσεις

Τη...σκόνη του Νάιτζελ Φάρατζ «τρώει» το κυβερνών κόμμα της Μέι, όπως και οι Εργατικοί υπό την ηγεσία του Κόρμπιν.

Λίγες ώρες μετά την δήλωση της πρωθυπουργού ότι η Βρετανία θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές αποδεχόμενη την αποτυχία της να καταλήξει σε συμφωνία με τους Εργατικούς πριν από το τέλος Μαΐου, δημοσκόπηση δείχνει ότι το κόμμα του Brexit υπό την ηγεσία του πρώην ηγέτη του κόμματος «Ukip», έρχεται πρώτο στην πρόθεση ψήφου ενόψει της ευρωκάλπης.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov, το κόμμα του Brexit του Φάρατζ αποσπά ποσοστό 30% , οι Εργατικοί έρχονται δεύτεροι με 21% και το Συντηρητικό Κόμμα των Τόρις καταλαμβάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 13%. 

Το κόμμα του ευρωσκεπτικιστή Φάρατζ καρπώνεται την αποτυχία της Τερέζα Μέι να καταλήξει σε συμβιβαστική λύση με τους Εργατικούς, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης