Αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή το ένα από τα δύο πρόσωπα, που κρατούνται στην Τουρκία ως ύποπτα για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Haberturk και επιβεβαιώθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο από δικαστική πηγή.
Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είχαν ομολογήσει πως κατασκόπευαν άραβες υπηκόους, δήλωσε ανώτερος τούρκος αξιωματούχος, προσθέτοντας πως η Τουρκία ερευνά αν η άφιξη στη χώρα τού ενός εξ αυτών συνδέεται με τον φόνο του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
Ο άνδρας που αυτοκτόνησε είχε συλληφθεί μαζί με τον δεύτερο ύποπτο πριν από δέκα ημέρες. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ήταν ύποπτος για «πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).