Ερντογάν: Υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν ζημιά μέσα στο κόμμα μας

erdogan-7

Ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι θα αντιμετωπίσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του για την απόδοση ευθυνών, αναφορικά με τις πρόσφατες εκλογικές ήττες σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, στο εσωτερικό του κόμματος του, λίγες εβδομάδες μετά από τις εκλογικές ήττες στην πρωτεύουσα Άγκυρα, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη.

Τόσο ο Ερντογάν, όσο και οι υποστηρικτές του αποδίδουν τις ήττες που υπέστησαν σε εκλογική νοθεία από άγνωστες ομάδες, ενώ διεξάγουν δικαστικό αγώνα για την ανατροπή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

«Καθώς μαχόμαστε έξω από το κόμμα, πρέπει να πω ότι έχουμε ανθρώπους που μας κάνουν ζημιά κι από το εσωτερικό», είπε ο Ερντογάν στην διάρκεια ομιλίας του σε υποστηρικτές του κόμματος του. Ο ίδιος ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στα ονόματα των εσωτερικών εχθρών του.

«Αυτό που συμβαίνει σε κάθε επαρχία και σε κάθε εκλογική περιφέρεια, το έχουμε πληροφορηθεί, Τα γνωρίζουμε όλα..., για το μέλλον αυτού του κόμματος θα αποδώσουμε ευθύνες. Δεν θα τους κουβαλάμε στην πλάτη μας», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΕΛΛΗΝ

Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΑΦΙ,ΧΟΤΖΑ, ΣΤΑΛΙΝ, ΑΣΑΝΤ ΚΛΠ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prothipourgos-skotias

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον επιμένει ότι η Σκωτία αξίζει μία ευκαιρία να αποφασίσει εάν θέλει να γίνει ανεξάρτητη χώρα, διότι αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς την θέλησή της

nkorea

Νέα «κρίσιμη» πυρηνική δοκιμή πραγματοποιήθηκε από τη Βόρεια Κορέα - Ο επικεφαλής της Εθνικής Ακαδημίας Αμυντικών Επιστημών είπε πως οι δοκιμές είχαν σκοπό την ενίσχυση της άμυνας της Βόρειας Κορέας μέσω της ανάπτυξης νέων όπλων