Τενερίφη: Θρίλερ με την δολοφονία μητέρας και του δεκάχρονου γιου της

Τενερίφη: Θρίλερ με την δολοφονία μητέρας και του δεκάχρονου γιου της

Το δεύτερο παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία - Βασικός ύποπτος ο πατέρας

image
Η διπλή δολοφονία μίας Γερμανίδας και του δεκάχρονου παιδιού της συγκλονίζει την Τενερίφη της Ισπανίας. Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί σε ένα σπήλαιο του νησιού.

Οι αρχές που ειδοποιήθηκαν από το άλλο παιδί της οικογένειας συνέλαβαν τον πατέρα. Η ανακοίνωση της ανακάλυψης των δύο σορών προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ, μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής.

"Μια γυναίκα και ο γιος της δολοφονήθηκαν. Άλλο ένα πλήγμα της σεξιστικής βίας.Πρέπει να τελειώσουμε με αυτό".έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης.

"Η ομάδα έρευνας που αναπτύχθηκε στο Αντέχε (στην Τενερίφη) για τον εντοπισμό μιας Γερμανίδας γυναίκας και του γιου της ηλικίας 10 ετών συνέβαλε στο να καταφέρουμε να βρούμε τις δύο σορούς" ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή ήταν ηλικίας 39 ετών και το αγοράκι 10 ετών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Τις αρχές ειδοποίησε το άλλο παιδί του ζευγαριού.

"Προφανώς, το 5χρονο παιδί κατάφερε να ξεφύγει. Κάποιοι το βρήκαν να περιφέρεται στο βουνό και ειδοποίησαν την αστυνομία" διευκρίνισε ο αξιωματικός.

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπος τύπου δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση του παιδιού, σημειώνοντας ότι δεν έχουν, προς το παρόν, αποσαφηνιστεί τα αίτια θανάτου των δύο θυμάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, που επικαλούνται πηγές προσκείμενες στην έρευνα, η γυναίκα και τα παιδιά της είχαν πάει να επισκεφθούν τον πατέρα, που διέμενε στις Κανάριες Νήσους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης