Οι συνοδοί του Κιμ Γιονγκ Ουν γυάλισαν και τις χειρολαβές του τρένου του - Δείτε βίντεο

Οι συνοδοί του Κιμ Γιονγκ Ουν γυάλισαν και τις χειρολαβές του τρένου του - Δείτε βίντεο

Απρόοπτο και κατά την άφιξη του θωρακισμένου τρένου που έκανε όπισθεν για να ευθυγραμμιστεί με το κόκκινο χαλί που θα πατούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

kim-afaleia1
Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Βλαδιβοστόκ ενόψει της αυριανής συνάντησης που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μαζί του είναι για άλλη μια φορά οι πολυάριθμοι άνδρες της προσωπικής του συνοδείας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δείξει την αφοσίωση στην αποστολή τους να προστατεύουν και να υπηρετούν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αυτή τη φορά δεν θύμισαν... μπαλέτο όπως στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας τον περσινό Απρίλιο, αλλά έγιναν... καθαρίστριες.

Όπως φαίνεται στα βίντεο από τη στιγμή της άφιξης του θωρακισμένου τρένου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν κάποιοι από τους άνδρες της ασφαλείας του επιφορτίστηκαν με το να γυαλίσουν τις χειρολαβές τις οποίες θα χρησιμοποιούσε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης για να αποβιβαστεί από το βαγόνι.

Cleaning on the go? Bodyguards wipe Kim’s train as it arrives at Vladivostok station


Κλείσιμο
Στη συνέχεια άλλοι άνδρες της ασφάλειας τοποθέτησαν δύο πλατφόρμες για να κατέβει ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Moment North Korean leader arrives at Vladivostok train station


Σε αυτό το σημείο της... χορογραφίας υπήρξε ένα μικρό απρόοπτο καθώς θωρακισμένη αμαξοστοιχία δεν κατάφερε να σταματήσει μπροστά από το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί για την υποδοχή.

Έτσι ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποβιβάστηκε με καθυστέρηση ενός λεπτού, χαμογελαστός, φορώντας ένα μαύρο πανωφόρι και μαύρο καπέλο φεντόρα, για να τον υποδεχθούν οι Ρώσοι αξιωματούχοι, αφού το τρένο έκανε όπισθεν για λίγα μέτρα ώστε να εξασφαλισθεί ότι η πόρτα του ήταν ευθυγραμμισμένη με το κόκκινο χαλί.

Δείτε τη στιγμή της όπισθεν στο 11:20΄ του βίντεο που ακολουθεί:

LIVE: Kim Jong-un arrives in Vladivostok ahead of summit with Putin
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης