Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε με τρένο για τη Ρωσία, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA
Ο Κιμ προγραμματίζεται να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν αύριο Πέμπτη στο Βλαδιβοστόκ, το λιμάνι στον Ειρηνικό στη ρωσική Άπω Ανατολή, επιβεβαίωσε χθες εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Τις συνομιλίες των δύο αρχηγών Κρατών αναμένεται να μονοπωλήσει το ζήτημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας.
Θα πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Κιμ με αρχηγό ξένου κράτους μετά τη δεύτερη συνάντηση κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Βιετνάμ στα τέλη Φεβρουαρίου, που εξελίχθηκε σε φιάσκο.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.