Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν: Η Β. Κορέα δοκίμασε «όπλο» που δεν ήταν βαλλιστικός πύραυλος
Δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειες των πληροφοριών μας αλλά αυτό που θα έλεγα είναι ότι δεν επρόκειτο για βαλλιστικό πύραυλο, είπε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου
Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε απόψε ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε μια νέα δοκιμή οπλικού συστήματος την Τετάρτη, διευκρινίζοντας ότι δεν επρόκειτο για πύραυλο.
"Έγινε μια δοκιμή", δήλωσε ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν.
Τα κρατικά ΜΜΕ της Β. Κορέας μετέδωσαν αργά χθες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεπε τη δοκιμή ενός "τακτικού κατευθυνόμενου όπλου" με "ισχυρή γόμωση", χωρίς όμως να διευκρινίσουν τι όπλο ήταν αυτό.
"Δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειες των πληροφοριών μας αλλά αυτό που θα έλεγα είναι ότι δεν επρόκειτο για βαλλιστικό πύραυλο", είπε ο Σάναχαν όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση που είχε με την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας Όλτα Ξάσκα.
Παρ' όλο που οι δημοσιογράφοι επέμεναν να μάθουν αν επρόκειτο για χερσαία δοκιμή ή για εκτόξευση, ο Σάναχαν παρέμεινε αόριστος: "Μπορούμε να πούμε ρίψη, εκτόξευση, δοκιμή. Είναι συνώνυμες λέξεις", απάντησε.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.