Ντένβερ: Κλειστά όλα τα σχολεία ενώ ψάχνουν την 18χρονη «ξετρελαμένη με το Κόλουμπαϊν»

Ντένβερ: Κλειστά όλα τα σχολεία ενώ ψάχνουν την 18χρονη «ξετρελαμένη με το Κόλουμπαϊν»

Οι Αρχές αναζητούν  την Σολ Πάις, όπως λέγεται η 18χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα - Την αποκάλεσαν «εξαιρετικά επικίνδυνη».

lois-pice
Στην απόφαση να κλείσουν όλα τα δημόσια σχολεία προχώρησαν οι Αρχές του Ντένβερ, με αφορμή την νεαρή γυναίκα, που δηλώνει «ξετρελαμένη» με το μακελειό του Κολουμπάιν και η οποία αγόρασε πυροβόλο και κυκλοφορεί ελεύθερη

«Σε συνεργασία με άλλες περιοχές στην περιοχή του Ντένβερ, όλα τα σχολεία θα κλείσουν σήμερα λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Όλα τα ιδρύματα και τα προγράμματα δεν θα λειτουργήσουν σήμερα. Δεν θα πραγματοποιηθούν, επίσης, δραστηριότητες ή αθλητικοί αγώνες», ανέφερε η ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας.

Πράκτορες του FBI, αντιπρόσωποι της κομητείας Τζέφερσον και στρατιώτες της Πολιτείας Κολοράντο αναζητούσαν στη διάρκεια της νύχτας την Σολ Πάις, όπως λέγεται η 18χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα. Την αποκάλεσαν «εξαιρετικά επικίνδυνη».

Η Πάις μετέβη αεροπορικώς από το Μαϊάμι στο Ντένβερ τη Δευτέρα, όπου αγόρασε ένα πυροβόλο όπλο και πυρομαχικά, δήλωσε ο Ντιν Φίλιπς, ειδικός πράκτορας του FBI, σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Τρίτης. Το Ντένβερ είναι δίπλα στην κομητεία Τζέφερσον.

«Θεωρούμε ότι αποτελεί αξιόπιστη απειλή για την κοινότητα», είπε ο Φίλιπς. Εις βάρος της δεν έχει απαγγελθεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία, είπε, αλλά «προτεραιότητά μας είναι να βρούμε τη δεσποινίδα Πάις».

Στις 20 Απριλίου του 1999, δύο μαθητές του Λυκείου αυτού του Κολοράντο σκότωσαν 12 συμμαθητές τους και έναν καθηγητή προτού αυτοκτονήσουν στη βιβλιοθήκη του σχολείου τους. Την εποχή εκείνη ήταν το πιο φονικό περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Το γραφείο του FBI στο Ντένβερ  ειδοποιήθηκε για την ενδεχόμενη απειλή νωρίς την Τρίτη από πράκτορες του FBI στο Μαϊάμι. Ενημέρωσαν τα σχολεία της περιοχής το ίδιο απόγευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης