Βρετανία: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων γιατί έμπαζε νερό η οροφή!

Βρετανία: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων γιατί έμπαζε νερό η οροφή!

Ο αναπληρωτής ομιλητής της κοινοβουλευτικής επιτροπής ανέστειλε τη συνεδρίαση, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για τη διαρροή του νερού

britain
Ένα ακόμη ευτράπελο διέκοψε τη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία, καθώς έσταζε η οροφή και πλημμύρισε η αίθουσα.

Οι βουλευτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συζήτηση, αφού η αίθουσα γέμισε νερό. 

Το νερό που έτρεχε στο πίσω μέρος του θαλάμου έκανε μούσκεμα δεκάδες έδρανα και τα χαλιά  της αίθουσας, ενώ  αξιωματούχοι προσπαθούν να διαπιστώσουν από πού προήλθε η διαρροή. 

Ο αναπληρωτής ομιλητής της κοινοβουλευτικής επιτροπής Λίντσεϊ Χόυλ ανέστειλε τη συνεδρίαση του Σώματος, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για τη διαρροή του νερού. 

Κλείσιμο
Οι αρχές της Βουλής των Κοινοτήτων δήλωσαν: «Γνωρίζουμε για τη διαρροή νερού και λαμβάνουμε επειγόντως μέτρα για να το επιδιορθώσουμε». 

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η εισβολή ημίγυμνων διαδηλωτών στην αίθουσα του Κοινοβουλίου είχε διακόψει τη συνεδρίαση.

Ενώ οι βουλευτές είχαν ξεκινήσει άλλη μια ημέρα συζητήσεων για το πώς ή ακόμη και το αν η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, περί τους 10 διαδηλωτές γδύθηκαν, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους κι έχοντας ζωγραφίσει στους γλουτούς τους συνθήματα όπως: «Κλιματική Δικαιοσύνη τώρα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης