Brexit: Δεύτερο δημοψήφισμα θα προτείνει ο υπ. Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ
Επιχείρημά του ότι η χώρα δεν θα άντεχε νέες πρόωρες εκλογές
Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ αναμένεται να πει στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα πως το Συντηρητικό Κόμμα πιθανόν θα χρειαστεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να διοργανωθεί δεύτερο δημοψήφισμα, αφού ούτε το ίδιο, ούτε η χώρα θα άντεχαν νέες πρόωρες εκλογές, ανέφερε μέσω Twitter κορυφαίο στέλεχος του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας The Times.
Ο Χάμοντ θα πει πως η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλει τη δική της συμβιβαστική πρόταση ή να παραδεχθεί πως η Βουλή των Κοινοτήτων δεν κατάφερε να άρει το αδιέξοδο και να αφήσει τους πολίτες να αποφασίσουν οργανώνοντας νέο δημοψήφισμα, κατά τις πληροφορίες των Τάιμς.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας