Μεξικό: Συλλογή ρούχων από τη σύζυγο του βαρόνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο

Μεξικό: Συλλογή ρούχων από τη σύζυγο του βαρόνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο

Η Έμμα Κορονέλ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων με τα αρχικά του συζύγου της, "JGL"

D3CNyyAXgAEluQI

Η Έμμα Κορονέλ, η σύζυγος του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων με τα αρχικά του συζύγου της, "JGL", δηλαδή Joaquin Guzman Loera (Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα).

«Στόχος μου είναι να προβάλω το στυλ μου και το στυλ του συζύγου μου» επισήμανε η ίδια, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, στον λογαριασμό της στο Instagram. Εκεί, άλλωστε, τους τρεις μήνες, που διήρκησε η δίκη του συζύγου της (Νοέμβριο-Φεβρουάριο) στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, η 29χρονη ανέβαζε φωτογραφίες της με ρούχα που τόνιζαν τις πλούσιες αναλογίες της.

Η επίδοξη σχεδιάστρια απηύθυνε κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους μόδιστρους να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω της δικηγόρου της Μαριέλ Κολόν, που είναι επίσης συνήγορος του συζύγου της, ενώ κάλεσε τους άνω των 100.000 ακολούθους της στο Instagram να της κάνουν προτάσεις.

Ο 61χρονος σύζυγός της συνήθιζε τις εμφανίσεις με πολύχρωμα πουκάμισα, καπελάκια του μπέιζμπολ και αθλητικά παπούτσια.

Τον Ιανουάριο, μια νεαρή γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η κόρη του Ελ Τσάπο, η Αλεχαντρίνα Γκισέλ Γκουζμάν, είχε ήδη ανακοινώσει ότι λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων, κοσμημάτων και ποτών, που θα ονομάσει El Chapo 701, ένας αριθμός που παραπέμπει στην κατάταξη του εμπόρου ναρκωτικών στον κατάλογο του Forbes με τους πλουσιότερους του πλανήτη, του 2009.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης