Φόβοι για επιθέσεις ακροδεξιών στο Λονδίνο - Νεκρός μουσουλμάνος από μαχαίρωμα

Φόβοι για επιθέσεις ακροδεξιών στο Λονδίνο - Νεκρός μουσουλμάνος από μαχαίρωμα

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το κεντρικό τέμενος του Λονδίνου στο Γουέστμνιστερ - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

london1
Έρευνα για οργανωμένο σχέδιο πολλαπλών επιθέσεων από ακροδεξιούς σε μουσουλμάνους και ξένους, διεξάγει η Μητροπολιτική Αστυνομία στοι Λονδίνο, μετά τη φονική επίθεση που δέχθηκε ένας μουσουλμάνος κοντά σε τέμενος, στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, την Πέμπτη.

Ο άντρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς τα τραύματά του ήταν σοβαρά και η κατάστασή του μη αναστρέψιμη.

[IVE] Regent’s Park stabbing London Central Mosque attack


[LIVE] Another mosque attack!!!??? London Central mosque attck


Κλείσιμο
Με αφορμή την επίθεση με τους 50 νεκρούς στη Νέα Ζηλανδία από τον ακροδεξιά Αυστραλό «Μπρέιβικ» Μπρέντον Χάρισον Τάραντ, οι βρετανικές αρχές προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εμφάνισης μιμητών, ή ενεργοποίησης ακροδεξιών οργανώσεων, με χτυπήματα σε διάφορα σημεία και ειδικότερα σε σημεία συγκέντρωσης μελών της μουσουλμανικής κοινότητας.

Η Μητροπολιτική αστυνομία έχει περικυκλώσει και αποκλείσει το τέμενος, κοντά στο οποίο μαχαιρώθηκε ο άντρας που κατέληξε, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού Λονδίνου, και στο Γουέστμνιστερ, κοντά στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον μουσουλμάνο και να ανακριθεί για πιθανή σχέση του με ακροδεξιές οργανώσεις ή για την ύπαρξη ενός οργανωμένου σχεδίου.

Η αναζήτηση της αστυνομίας για υπόπτους έχει επικεντρωθεί γύρω από το Κεντρικό Τέμενος στο Λονδίνο, κοντά στο Regent's Park.

Ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας δήλωσε ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με τη διεθνή τρομοκρατία, τουλάχιστον με βάση τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης