Ουτρέχτη: Όταν ο Τούρκος δράστης είχε βρίσει δημοσιογράφο για το «προκλητικό» ντύσιμό της

Ουτρέχτη: Όταν ο Τούρκος δράστης είχε βρίσει δημοσιογράφο για το «προκλητικό» ντύσιμό της

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2011 - Ψυχοπαθή και  όχι τρομοκράτη τον χαρακτηρίζει η πρώην σύντροφός του - Ανήκε σε αίρεση σαλαφιστών

D18ndIjWkAIcM7v_3
Νέες πτυχές από τον βίο και την πολιτεία του 37χρονου Γκιοκμέν Τανίς που άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην Ουτρέχτη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μία ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση που στοίχισε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Ο Τούρκος Τανίς, εκτός από το βαρύ ποινικό του μητρώο, το 2011 είχε επιτεθεί φραστικά και σε δημοσιογράφο, η οποία είχε σταματήσει εκείνον και έναν φίλο του κατά τη διάρκεια γκάλοπ, κάνοντάς της παρατήρηση για το ντύσιμό της. «Πώς ντύνεσαι έτσι σαν πόρνη. Είσαι τσ...», της είχε πει ο Τανίς.

Την ίδια στιγμή, η πρώην σύντροφός το, Ανζελίκ, τον είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή. «Είναι απλώς τρελός, ναρκομανής ό,τι θέλετε. Έχω προειδοποιήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Δεν είναι τρομοκράτης. Είναι απλά ψυχοπαθής», ανέφερε.

Όπως  είχε  αναφέρει ο Τούρκος επιχειρηματίας που τον γνώριζε από κοντά, είχε πολεμήσει στην Τσετσενία, ενώ είχε συλληφθεί για διασυνδέσεις με το ISIS.  Επίσης, φέρεται να ανήκε σε αίρεση σαλαφιστών μουσουλμάνων.

Mε βαρύ ποινικό μητρώο ο δράστης της Ουτρέχτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης