Ο «πόλεμος» των Κόνγουει: Το ζευγάρι που τσακώνεται δημοσίως για την ψυχική υγεία του Τραμπ

Ο «πόλεμος» των Κόνγουει: Το ζευγάρι που τσακώνεται δημοσίως για την ψυχική υγεία του Τραμπ

Για τον σύζυγο της Κέλιαν Κόνγουει, ο πρόεδρος πάσχει από το σύνδρομο ναρκισσιστικής συμπεριφοράς, ενώ  εκείνη προσπαθεί να καλύψει τα «στραβά»

kellyanne_2
Αυτή είναι η «υπ' αριθμόν 1» σύμβουλος του Τραμπ. Αυτός απεύχεται μία δεύτερη θητεία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, διατυμπανίζοντας ότι πάσχει από σύνδρομο ναρκισσιστικής συμπεριφοράς.

Η 51χρονη Κελιάν Κόνγουεϊ και ο διάσημος μεγαλοδικηγόρος σύζυγός της, Τζορτζ ερίζουν δημοσίως για την ψυχολογική υγεία του προέδρου. Είναι ή δεν είναι ψυχικά υγιής ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ;

Όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο «N- tv», η Κόνγουεϊ προσπαθεί να καλύψει τα... στραβά του Αμερικανού προέδρου την ώρα που ο Νεοϋορκέζος σύζυγός της του σκάβει το λάκκο λέγοντας δεξιά κι αριστερά ότι η κατάστασή του όσο πάει και χειροτερεύει...

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Τζορτζ Κόνγουει είχε υπερασπιστεί την Πόλα Τζόουνς, τη δεκαετία του 1990, σε μια δίκη για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον.

Η υπόθεση δεν είχε δικαιώσει την Πόλα Τζόουνς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Τραμπ να το κάνει θέμα στην προεκλογική εκστρατεία εναντίον της Χίλαρι Κλίντον.

kellyanne
Κλείσιμο



Ο ίδιος συνέταξε μία λίστα με τα συμπτώματα των ατόμων με διαταραχή προσωπικότητας ναρκισσισμού καλώντας τους Αμερικανούς να σκεφθούν για την ψυχική και διανοητική υγεία «ιδιαίτερα των δημοσιογράφων , του Κογκρέσου, του Αντιπροέδρου και του υπουργικού συμβουλίου". Πρόσθεσε επίσης ότι δεν χρειάζεται να έχει κανείς πτυχίο Ψυχολογίας για να καταλάβει τον ναρκισσισμό του Αμερικανού προέδρου κι ότι η κατάστασή του χειροτερεύει.

Η Κέλιαν Κόνγουει έσπευσε να λάβει αποστάσεις από το tweet του συζύγου της. Σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες του.

«Φρόντισα τα παιδιά το πρωί, στη συνέχεια μίλησα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ , οπότε ίσως να μην πρόλαβα να διαβάσω όλα τα tweets».

Η Κόνγουει είναι πολύ πιο δημοφιλής στο Twitter από ότι ο σύζυγός της: με 2,6 εκατομμύρια followers, έχει εξαπλάσιους περισσότερους απ' αυτόν αυτόν.

conway
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης