Νέα Ζηλανδία: «Φυσιολογικό παιδί» που «ντρόπιασε μια αξιοσέβαστη οικογένεια» ο 28χρονος μακελάρης

Νέα Ζηλανδία: «Φυσιολογικό παιδί» που «ντρόπιασε μια αξιοσέβαστη οικογένεια» ο 28χρονος μακελάρης

«Του αξίζει να πεθάνει» δηλώνει χωρίς δισταγμό η ξαδέρφη του, που δεν μπορεί να καταλάβει τι του συνέβη και εξελίχθηκε στον «χειρότερο δολοφόνο της Νέας Ζηλανδίας»

brandon-tarrant-ena
Μπορεί στις φλέβες τους να κυλάει το ίδιο αίμα, όμως η ξαδέρφη του μακελάρη του Κράιστσερτς, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα σχολιάζοντας την τραγωδία στα δύο τεμένη.

«Τον μισώ τόσο πολύ τώρα... Του αξίζει να πεθάνει», δηλώνει η ξαδέρφη του 28χρονου Αυστραλού που αιματοκύλησε τα δύο τεμένη σκοτώνοντας εν ψυχρώ 50 άτομα.

Σε συνέντευξή της σε δημοφιλή εκπομπή του αυστραλιανού δικτύου «Seven Network», η Ντόνα Κοξ διερωτάται τι συνέβη στο «φυσιολογικό αγόρι» που εξελίχθηκε στον «χειρότερο δολοφόνο της Νέας Ζηλανδίας».

Η Ντόνα δηλώνει χωρίς δισταγμό ότι του αξίζει η θανατική ποινή. «Ο Τάραντ έχει ντροπιάσει πολύ την σεβαστή οικογένεια μας», επισημαίνει.

Η γυναίκα από τη Νέα Νότια Ουαλία λέει ότι την «πονάει» η συγγένεια με τον 28χρονο Αυστραλό που σκότωσε 50 μουσουλμάνους πιστούς σε δύο τεμένη την περασμένη Παρασκευή.

«Ο Τάραντ δεν θα κατανοήσει ποτέ τις επιπτώσεις που είχαν οι επιθέσεις στους γονείς του», δήλωσε η Κοξ στην εκπομπή «Sunday Night» του δικτύου «Seven Network» της Αυστραλίας. «Είναι από... μια πολύ σεβαστή οικογένεια, η μαμά του, ο μπαμπάς του, με ιδιαίτερη εκτίμηση στην κοινότητα εδώ», προσθέτει.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης