Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης είχε αγοράσει όπλα από το διαδίκτυο
Είχε αγοράσει τέσσερα πυροβόλα όπλα μέσω Διαδικτύου από κατάστημα με έδρα τη Νέα Ζηλανδία
Μέσω Διαδικτύου είχε αγοράσει τέσσερα πυροβόλα όπλα ο μακελάρης του Κράιστσερτς, Μπράντον Τάραντ.
Την ανακοίνωσε έκανε ο ιδιοκτήτης της διαδικτυακής επιχειρήσης που είχε έδρα τη Νέα Ζηλανδία, γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Ο Ντέιβιντ Τιπλ, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Gun City, εξήγησε πως ο Τάραντ αγόρασε τέσσερα όπλα και πυρομαχικά από αυτό, αλλά διευκρίνισε πως ανάμεσά τους δεν ήταν το ημιαυτόματο τουφέκι στρατιωτικού τύπου που χρησιμοποιήθηκε στα τεμένη της Κράιστσερτς την Παρασκευή.
Ο Τιπλ τόνισε ότι δεν υπήρχε τίποτε το «εξαιρετικό» ως προς τον αγοραστή αυτόν, καθώς διέθετε άδεια οπλοφορίας. Πρόσθεσε ότι το κατάστημα λειτουργεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και ότι οι πωλήσεις έγιναν με βάση μια «διαδικασία αγοράς μέσω ταχυδρομείου που ελέγχεται από την αστυνομία» της Νέας Ζηλανδίας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.