Η Βρετανία θα εισάγει κυπριακό χαλούμι με μηδέν δασμούς ακόμη και σε άτακτο Brexit

xaloumi

Η Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στην Κύπρο ανακοίνωσε ότι το χαλούμι δεν κινδυνεύει από το Brexit 

Μπορεί οι κάτοικοι της Βρετανίας να ανησυχούν για τις ελλείψεις που θα εμφανίσει η αγορά, ειδικά σε ένα άτακτο Brexit, ωστόσο οι αρμόδιοι κατάφεραν να τους διασφαλίσουν πρόσβαση στο... χαλούμι.

Σε ανακοίνωσή της, η Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο επιβεβαίωσε ότι οι δασμοί που θα επιβάλλεται στο χαλούμι θα είναι μηδενικοί, ακόμη και σε περίπτωση μη συμφωνίας για το Brexit.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό θα χαιρετιστεί θερμά από τους Κύπριους εξαγωγείς και τους Βρετανούς καταναλωτές», σημειώνει σε μήνυμά της στο twitter.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Από Νέα Υόρκη

Αυτούς και τους Ρώσους τους γλείφουν αβερτα....και τους κάνουν κάποια χατηρια....εάν τους πεις ( τους Κύπριους) ότι είναι Έλληνες αμέσως θα σε διορθώσουν.....( Έχει και σωστούς κακά τα ψέματα)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

syr02

Αμερικανός αξιωματούχος, που μίλησε στο Reuters υπό τον όρο της ανωνυμίας, τόνισε πως αμερικανικό πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε πτήση πάνω από την βορειοανατολική Συρία, όταν μαχητές υποστηριζόμενοι από την Άγκυρα προσέγγισαν αμερικανικά στρατεύματα - Οι μαχητές σκορπίστηκαν έπειτα από την επίδειξη δύναμης, είπε - Ο Ερντογάν τόνισε στον Τραμπ ότι δεν θα κηρύξει ποτέ εκεχειρία 

1