Πρόξενος Ελλάδας σε Νέα Ζηλανδία στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες

Πρόξενος Ελλάδας σε Νέα Ζηλανδία στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες

«Είναι ένας εφιάλτης. Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στη Νέα Ζηλανδία, είναι πρωτάκουστα», είπε ο Γιώργος Νεονάκης μιλώντας στον «Θέμα 104,6»

zilandia_mk
Σοκαρισμένος από την φονική επίθεση με τουλάχιστον 40 νεκρούς στο Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας, είναι ο Επίτιμος πρόξενος Ελλάδας στην πρωτεύουσα της χώρας Ουέλλινγκτον, Γιώργος Νεονάκης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, είπε πως «δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες».


«Ίσως να είναι η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας», είπε σοκαρισμένος από την επίθεση και ανέφερε ότι όπως έχει παρακολουθήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της χώρας του ο ένας από τους δράστες, τις προηγούμενες ημέρες είχε αναρτήσει βίντεο στο youtube, όπου είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

«Είναι ένας εφιάλτης. Η πρωθυπουργός είπε ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση. Τα είχε προετοιμάσει όλα. Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στη Νέα Ζηλανδία, είναι πρωτάκουστα», είπε ο Γιώργος Νεονάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης