Επική γκάφα: Ο Ορμπάν χρησιμοποίησε το «ζευγάρι της απιστίας» για να προωθήσει την οικογένεια

Επική γκάφα: Ο Ορμπάν χρησιμοποίησε το «ζευγάρι της απιστίας» για να προωθήσει την οικογένεια

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας επιστράτευσε ένα διάσημο ζευγάρι για την καμπάνια για την προστασία της οικογένειας – Όμως οι πρωταγωνιστές είναι viral για τη φωτογραφία με την οποία ο νεαρός κοιτάζει μια τρίτη γυναίκα

ouggaria_viral_zevgari1
Ένα διάσημο ζευγάρι του διαδικτύου επιστράτευσε η κυβέρνηση Ορμπάν για να προωθήσει τις νέες οικογενειακές πολιτικές της ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τον πληθυσμό της.

Η κυβέρνηση του Ούγγρου πρωθυπουργού θέλει να εφαρμόσει ένα «σχέδιο δράσης για την προστασία της οικογένειας», το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φορολογικές ελαφρύνσεις για τις μητέρες πολύτεκνων οικογενειών.

Ωστόσο, οι Ούγγροι κοιτώντας με προσοχή τα μοντέλα στις αφίσες που έχουν τοιχοκολληθεί στους δρόμους της Βουδαπέστης, διαπίστωσαν ότι τα πρόσωπα τους είναι ιδιαίτερα οικεία.

Ιδιαίτερα η αφίσα που απεικονίζει ένα ζευγάρι με τον νεαρό άντρα να κρατάει το χέρι της αγαπημένης του και την ίδια ώρα να έχει «καρφωθεί» σε μία νεαρή που του κίνησε την περιέργεια.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Antonio Guillem και σε άλλες πόζες.

Στη μία από αυτές, ποζάρει σφιχταγκαλιασμένο.

Κλείσιμο
Όμως η εικόνα του «άνδρα» που αποσπάται η προσοχή του από μία αιθέρια ύπαρξη έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την αναποφασιστικότητα , την απληστία και την υποκρισία πολλών ζευγαριών.

ouggaria_viral_zevgari


Η χρήστης Βαλερί Χόπκινς σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Το ευτυχισμένο ζευγάρι που προωθεί την εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης για τη νέα οικογενειακή πολιτική είναι ήδη διάσημο στο διαδίκτυο ... και όχι για την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο».

Όπως αναφέρει το BBC, η αφίσα αυτή προωθεί ένα σχέδιο δράσης για την προστασία της οικογένειας με μέτρα για την απαλλαγή των γυναικών με τέσσερα ή περισσότερα παιδιά από τον φόρο εισοδήματος.

Η κυβέρνηση της Βουδαπέστης έχει στόχο να αυξήσει τον αριθμό των γεννήσεων για να ενισχύσει τον πληθυσμό της που βαίνει μειούμενος εφόσον κλείνει ερμητικά την πόρτα στους μετανάστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης