Διαμαρτυρία της Ουκρανίας στην Google: Βγάλτε την Κριμαία από τον χάρτη της Ρωσίας

ukraine_usa_russia

Ο Ουκρανός πρέσβης στις ΗΠΑ εξέφρασε την οργή του με επιστολή που έστειλε στον διαδικτυακό κολοσσό

Στα όρια του διπλωματικού επεισόδιου με την... Google βρίσκεται η Ουκρανία, μετά τη διαπίστωση ότι στους χάρτες του διαδικτυακού κολοσσού, η χερσόνησος της Κριμαίας παρουσίαζεται «αποκομμένη» από την Ουκρανία και ενταγμένη στη ρωσική επικράτεια.

Ο Ουκρανός πρέσβης στις ΗΠΑ, Valeriy Chaly κάλεσε την Google να προχωρήσει άμεσα στη διόρθωση του χάρτη που παρουσιάζει στο διαδίκτυο. Ο πρέσβης της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αρκέστηκε στην προφορική διαμαρτυρία, συντάσσοντας επιστολή, την οποίαμ έστειλε στο τμήμα μάνατζμεντ της Google και στον διευθυντή της εταιρείας.

Ο Ουκρανός διπλωμάτης αναφέρει στην επιστολή του ότι η Google, μέσω της μηχανής αναζήτησης, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διασπορά της ρωσικής προπαγάνδας για το ζήτημα της Κριμαίας, μετά την εισβολή και την ενσωμάτωση της χερσονήσου στην ρωσική επικράτεια.

Ο Valeriy Chaly σημειώνει επίσης, ότι η παρουσίαση της Κριμαίας στους χάρτες της Google ως έδαφος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, έρχεται σε σύγκρουση με τη γραμμή των ΗΠΑ, του αμερικανικού Κογκρέσου και των Ηνωμένων Εθνών. Αναφέρει επίσης τη δήλωση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι η Ουάσιγκτον δεν αναγνωρίζει την κυριαρχία της Μόσχας στην Κριμαία, επιβάλλοντας κυρώσεις προς τη Ρωσία.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Stelar

Δεν κατάλαβε ακόμα ο Βαλέριος της Ουκρανίας οτι έχασε την Κριμαία για πάντα ! Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι της Google έχουν συμπεριλάβει την Κριμαία στο παγκόσμιο χάρτη ως επικράτεια της Ρώσικης Ομοσπονδίας για να μπορέσει να πουλήσει τα δικά της εμπορικά συμφέροντα !! Φταίει το ίδιο καθεστώς της Ουκρανίας για την κατάσταση αυτή αποκόπτοντας την χερσόνησο απο τα δίκτυα της τηλεφωνίας, ύδρευσης, ηλεκτρισμού και τηλεοράσεως και έτσι βοήθησαν την πλήρη ένταξη τους στο άρμα της Ρωσίας !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gretta_ar

«Κοροϊδευτική» χαρακτηρίζουν πολλά ΜΜΕ την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, στον απόηχο της οργισμένης ομιλίας της νεαρής ακτιβίστριας στη σύνοδο για το κλίμα και του εχθρικού βλέμματος που του έριξε όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους

34