Ερντογάν: Δεν κάνουμε πίσω για τους S-400, μπορεί να αγοράσουμε και τους S-500

D1AJQrxXQAoS1iF

Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει ποτέ από τη συμφωνία εξαγοράς του πυραυλικού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας από τη Ρωσία τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal 24

Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει ποτέ από τη συμφωνία εξαγοράς του πυραυλικού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας S-400 από τη Ρωσία, διεμήνυσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα ενδέχεται ακολούθως να εξετάσει την αγορά συστημάτων S-500.

Η Ουάσινγκτον είχε προειδοποιήσει ότι η προμήθεια συστημάτων S-400 από τη Ρωσία ίσως να θέσει σε κίνδυνο τις συμφωνίες βιομηχανιών άμυνας μεταξύ των δύο νατοϊκών συμμάχων, και αυτή την εβδομάδα αποφάσισε να ακυρώσει μια προτιμησιακή εμπορική συμφωνία με την Τουρκία.

"Καταλήξαμε στο ζήτημα των S-400, υπογράψαμε μια συμφωνία με τους Ρώσους και θα ξεκινήσουμε τη συμπαραγωγή. Αργότερα ίσως συνεργαστούμε στους S-500", την νέα γενιά συστημάτων, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal 24.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να προσπαθούν να πειθαρχούν την Τουρκία μέσα από εμπορικά μέτρα, σημειώνοντας ότι η Άγκυρα έχει ετοιμάσει τα δικά της μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ (13)

E

Μα γιατί ξοδεύεται ο ανισόρροπος?Που θα τα χρησιμοποιήσει? Φυσικά όχι εναντίον του Ελλαδικού χώρου. Ελπίζω να το σκεφθούν άλλοι στην τουρκία ,τουλάχιστον 2 φορές διότι ο αυτός ο βλαμένος θα τους διαλύσει. Ισχύει το "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι".Τριπλές συνεχείς ροές δεσμών θα στείλουν την χώρα του μέσα σε 1 το πολύ ώρα ....στην εποχή του λίθου.

Spy

Από μένα.. μπορείς νά αγοράσεις καί BMW.. σειράς 3, χαμηλωμένη, μέ φαρδιά λάστιχα, δυνατά ηχεία, πού κάνει τόν λαό σου νά.. ξεχωρίζει εδώ.. Υγ.. τό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 ή S-500 , είναι.. αμυντικό. Οπότε?? Κινδυνεύεις μάλλον από τήν.. αγορά τών F-35. ... Χάι.. βάνια..

Η Μακεδονία είναι μια και είναι

Χουβαρδααααααααααά... Δώσε πόνο..

Χομεϊνί

Πάρε και S-600 και mig και όσα πιο πολλά ρώσικα μπορείς. Είχαν κι άλλοι (Σερβία,Λιβύη, Συρία) και προκοψαν.

ρεαλιστής

Εγώ πάω στοίχημα Ταγίπ, ότι δε θα τους πάρεις τους ρώσικους πυραύλους. Νάζια κάνεις στους Αμερικάνους για να πάρεις ό,τι περισσότερο μπορείς.

ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ

Αχ ρε μανα, γιατι δεν με γεννησες τουρκο?

βλημα

Θα πάρουμε, θα πάρουμε Και πυραυλο βαρβάτο Θα πάρετε, θα πάρετε Βαρέλι δίχως πάτο.

Takis

Για S 800 σε βλέπω..

Χλευη στις προφητείες..

Με την Πόλη τι θα γίνει ρε Ελληναράδες...Πότε θα μας την δώσουν οι Ρώσοι;;

Όταν σας ισοπεδώσει ο ΤΡΑΜΠ

Αμφιβάλλεις [...]??????

η μεγάλη αλήθεια

Τους κωδικούς τους για να σας είναι ενεργοί και χρήσιμοι τους έχουν αυτοί που τους κατασκεύασαν, οπότε σας είναι άχρηστοι.....εάν αυτοί δεν το θέλουν να τους χρησιμοποιήσετε. Και είναι βέβαιο ότι δεν το θέλουν με τίποτα.....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

usa_cuba

Η Ουάσιγκτον θα ανακαλέσει την ισχύ προϋπαρχουσών αδειών σε αμερικανικές εταιρείες να μισθώνουν αεροσκάφη σε αεροπορικές εταιρείες της Κούβας και ότι θα απορρίψει κάθε μελλοντική αίτηση