Βενεζουέλα: Ο Γκουαϊδό καλεί σε νέα διαδήλωση το Σάββατο

Βενεζουέλα: Ο Γκουαϊδό καλεί σε νέα διαδήλωση το Σάββατο

Μία μέρα μετά την επιστροφή του στη χώρα, ο Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε τον στρατό να σταματήσει τις παρακρατικές οργανώσεις του Μαδούρο – Σήμερα θα προβεί σε ανακοινώσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους

20802861
Σημαντικές ανακοινώσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους και συνδικάτα αναμένεται να κάνει εντός της ημέρας ο αυτοανακηρυχθείς μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό.

Ένα 24ωρο αφότου πάτησε το πόδι του στην πατρίδα του, ύστερα από μία εβδομάδα απουσίας του, ο ηγέτης της εθνοσυνέλευσης κάλεσε το στρατό να σταματήσει τις παρακρατικές οργανώσεις που χρησιμοποιεί ο Νικολάς Μαδούρο για να εμποδίσουν την ανθρωπιστική βοήθεια και ταυτόχρονα μίλησε σε χιλιάδες συγκεντρωμένους προαναγγέλλοντας νέα μεγάλη διαδήλωση.

Ο ηγέτης της εθνοσυνέλευσης κάλεσε παράλληλα τους συμπολίτες του σε νέα διαδήλωση το ερχόμενο Σάββατο.

«Το Σάββατο συνεχίζουμε. Όλη η Βενεζουέλα θα είναι στους δρόμους. Δεν θα παραμείνουμε ούτε λεπτό,ούτε δευτερόλεπτο σιωπηλοί έως ότου βρούμε ελευθερία», τόνισε ο αυτοανακηρυχθείς μεταβατικός πρόεδρος.

«Έχετε ενώπιον σας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βενεζουέλας!», είπε με την σύζυγό του να στέκεται δίπλα του και επανέλαβε την έκκλησή του για κινητοποιήσεις στους δρόμους της Βενεζουέλας.

Τον Γκουαϊδό υποδέχθηκαν κατά την άφιξή του υποστηρικτές του αλλά και μια επιτροπή πρεσβευτών ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών χωρών προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλειά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης