Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Harper's Bazaar 

H  48χρονη Βασίλισσα ποζάρει με την διακριτική κομψότητα και το απαράμιλλο στιλ που την χαρακτηρίζει

«Ελπίζω ότι το έργο μου είναι αυτό που με καθορίζει, όχι η γκαρνταρόμπα μου», δηλώνει η πανέμορφη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Harper' s Βazaar». 

Στο εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφορεί, η 48χρονη Βασίλισσα ποζάρει με την διακριτική κομψότητα και το απαράμιλλο στιλ που την χαρακτηρίζει. Η ίδια, πάντως, θέλει να διακρίνεται για το έργο της και όχι για την καλαίσθητη ...ντουλάπα της. 

Η Βασίλισσα Ράνια, που μετρά πέντε εκατομμύρια χρήστες στο Instagram,  μίλησε για την εκπαίδευση στον Αραβικό Κόσμο με τον φωτογράφο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Αλέξη Μουμπομίρσκι, να την αποθεώνει. Επίσης, μίλησε για τον αγώνα της να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα προστατέψει, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο γιος της θα γίνει κάποτε βασιλιάς.

«Δεν είμαι έτοιμη να παραιτηθώ από τον ανθρωπισμό», είπε στο περιοδικό. 

Για το περιοδικό «Harper' s Bazaar», η Βασίλισσα Ράνια είναι παγκόσμιο πρότυπο του μοντέρνου αραβικού κόσμου. 

«Η μεγαλύτερη υποστήριξη που μπορεί να λάβει μία γυναίκα, είναι από μια άλλη επιτυχημένη γυναίκα που μπορεί να της πει: Μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς να πετύχεις», λέει για τις γυναίκες η Βασίλισσα της Ιορδανίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr