Έχετε σκεφτεί τι μπορεί να σας συμβεί εάν παρκάρετε μπροστά από πυροσβεστικό κρουνό;

Έχετε σκεφτεί τι μπορεί να σας συμβεί εάν παρκάρετε μπροστά από πυροσβεστικό κρουνό;

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Καλιφόρνια έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, με... σπασμένα τζάμια και τη μάνικα να περνά μέσα από το αυτοκίνητο - «Στόχος η εκπαίδευση»

manika_pyr
Μάθημα... πάρκινγκ κάνει ένα πυροσβεστικό τμήμα της Καλιφόρνια, που έδειξε τι μπορεί να συμβεί εάν κάποιος σταθμεύσει το αυτοκίνητό του μπροστά από τον πυροσβεστικό κρουνό.

Στις εικόνες που δημοσίευσε, μπορεί κανείς να δει ένα αυτοκίνητο, του οποίου το τζάμι είναι σπασμένο για να περάσει η μάνικα.

«Έχετε ποτέ διερωτηθεί τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο παρκάρει μπροστά από έναν κρουνό και ξεσπά πυρκαγιά; Μήπως ένα κοντινό σημείο στάθμευσης είναι καλύτερο από τα σπασμένα τζάμια και τα τέλη παραπομπής και ρυμούλκησης;» διερωτάται το πυροσβεστικό τμήμα του Anaheim, μέσω ανάρτησης στο twitter.



Κλείσιμο
Η ανάρτηση περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες που δείχνουν τα πίσω παράθυρα ενός αυτοκινήτου σεντάν να είναι σπασμένα, χωρίς να φαίνεται κανένα σημείο που να προδίδει κάτι περισσότερο.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφικών προκάλεσε αντιδράσεις χρηστών στα social media, με αποτέλεσμα το πυροσβεστικό τμήμα να επανέλθει.

«Δημοσιεύσαμε το περιστατικό για να δείξουμε και να εκπαιδεύσουμε, όχι να ταπεινώσουμε κάποιον», σημείωσαν οι αρμόδιοι. Μάλιστα, εξήγησαν και τον λόγο για τον οποίο έσπασαν τα τζάμια, λέγοντας ότι η μάνικα δεν μπορεί να πάει κάτω, πάνω ή γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς ο εύκαμπτος σωλήνας χρειάζεται να βρίσκεται σε ευθεία γραμμή. «Δεν βλάπτουμε την ιδιοκτησία κανενός, εκτός αν χρειαστεί», σημειώνει το πυροσβεστικό τμήμα, προσθέτοντας ότι σε κάθε περίπτωση, το να μπει η μάνικα πάνω από το αυτοκίνητο θα προκαλούσε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης