Την πρόθεση της Γερμανίας να μην φέρει αντιρρήσεις στην παράταση των διαπραγματεύσεων (άρθρο 50) για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση εφόσον το ζητήσει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.
Σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι όπου οι δύο ηγέτες συζήτησαν το επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το Brexit και τις διμερείς τους σχέσεις η καγκελάριος Μέρκελ εμφανίστηκε έτοιμη να δεχθεί μια επέκταση των συνομιλιών καθώς απομένουν μόλις 30 ημέρες πριν την επίσημη έξοδο της χώρας από την ΕΕ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε ότι η Γαλλία θα μπορούσε να δεχθεί μια παράταση των διαπραγματεύσεων μόνο εάν δικαιολογείται από μία νέα απόφαση των Βρετανών. «Είναι καιρός να μας πουν οι Βρετανοί επιτέλους τί θέλουν», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Σημειώνεται ότι όπως ορίζει η παράγραφος 3 του άρθρου 50 της ΕΕ, για την παράταση της προθεσμίας αποχώρησης από την ΕΕ απαιτείται η ομοφωνία των 27 κρατών - μελών.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;