Τουρκία: Ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ

Τουρκία: Ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ

Σύμφωνα με το CNN Turk, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με τον γαμπρό και σύμβουλο του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ – Ο Κούσνερ πραγματοποιεί περιοδεία για να ενημερώσει τους συμμάχους των ΗΠΑ για το σχέδιο ειρήνευσης μεταξύ Ιραήλ και Παλαιστινίων

20714661
Με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ και σύμβολο του Λευκού Οίκου Τζάρεντ Κούσνερ έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί αύριο ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Ο Κούσνερ είναι υπεύθυνος για την πολιτική της Ουάσιγκτον για το Μεσανατολικό και πραγματοποιεί περιοδεία μίας εβδομάδος. Όπως έχει εξηγήσει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Μέση Ανατολή, σκοπός του είναι να συζητήσει πτυχές αυτής της διένεξης, όπως τον καθορισμό των συνόρων.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι με την περιοδεία αυτή ο Κούσνερ στοχεύει να ενημερώσει τους περιφερειακούς συμμάχους της Ουάσιγκτον σχετικά με την επονομαζόμενη «συμφωνία του αιώνα» του Ντόναλντ Τραμπ, το σχέδιο για την ειρήνη μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραήλ.

Η Τουρκία είναι μεταξύ των σφοδρότερων επικριτών της αναγνώρισης από την Ουάσιγκτον της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης