Βενεζουέλα: Ο στρατός διέλυσε με δακρυγόνα συγκέντρωση διαδηλωτών σε μια γέφυρα στα σύνορα με την Κολομβία

68n6r1550602362504

Το Καράκας αποφάσισε χθες να κλείσει τη γέφυρα αυτή, ανάμεσα σε άλλες, προκειμένου να εμποδίσει τη διέλευση της ανθρωπιστικής βοήθειας που επιθυμεί να εισαγάγει η αντιπολίτευση

Βενεζουελάνοι στρατιώτες έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν δεκάδες διαδηλωτές που ήθελαν να διασχίσουν μία γέφυρα στα σύνορα με την Κολομβία στην Ουρένια στην Πολιτεία Τάτσιρα (δυτική Βενεζουέλα).

Το Καράκας αποφάσισε χθες να κλείσει τη γέφυρα αυτή, ανάμεσα σε άλλες, προκειμένου να εμποδίσει τη διέλευση της ανθρωπιστικής βοήθειας που επιθυμεί να εισαγάγει η αντιπολίτευση. «Θέλουμε να εργαστούμε», φώναζε το πλήθος απέναντι στην Εθνοφρουρά της Βενεζουέλας και την αστυνομία με εξάρτυση κατά των διαδηλώσεων που απέκλεισαν τη γέφυρα Φρανσίσκο ντε Πάουλα Σανταντέρ, μία από τις τέσσερις που ενώνει την Πολιτεία Τάτσιρα με την Κολομβία.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Teo

Είναι απαραίτητο σε παγκόσμιο επίπεδο οι λαοί να ξεσηκωθούν εναντίον των "Αριστερών" κυβερνήσεων, οι οποίες με όχημα την Δημοκρατία (που ξεχνάν να εφαρμόσουν) καταπατούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Τα ακούγαμε και φάνταζαν μακριά μας, πλέον τα βιώνουμε και στην Ελλάδα .

ιι

Πέρασες από το σπιτι του Τζέφρι Πάιατ σήμερα να σε περιποιηθεί ένα χεράκι;

Το έχουμε νοιώσει στο πετσί μας

Το ξέρουμε και στην χώρα μας τι σημαίνει αριστερή κυβέρνηση. Βία τρομοκρατία συλλήψεις χημικά απαγόρευση συγκεντρώσεων επιθέσεις ταγμάτων εφόδου της κυβέρνησης και μαχαιρώματα διαδηλωτών κτλ κτλ ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trumppompeo0

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωνε ότι δεν υποσχέθηκε στους Κούρδους ότι θα τους προστατεύει 400 χρόνια! - Είπε ότι, αν η Άγκυρα συμπεριφερθεί άσχημα, οι ΗΠΑ θα θέσουν δασμούς στα τουρκικά προϊόντα

45
zuk0

Όπως αποκάλυψε το Facebook, το δίκτυο που αποδίδεται στο Internet Research Agency (IRA) της Ρωσίας χρησιμοποιούσε 50 λογαριασμούς στο Instagram - Είχε συγκεντρώσει 246.000 ακόλουθους, ασχολούμενο με «διχαστικά ζητήματα αμερικανικής πολιτικής»

21789574

Η ύπατη Αρμοστής του Οργανισμού έκανε λόγο για ανησυχητικές καταγγελίες υπέρμετρης χρήσης βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας - Τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πιθανώς έως και 13, ενώ 44 έχουν τραυματιστεί, 9 εκ των οποίων σοβαρά