Δυτική Όχθη: Νεκρός έφηβος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή

Δυτική Όχθη: Νεκρός έφηβος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή

Άλλα 40 άτομα τραυματίστηκαν κατά μήκος του φράκτη - Συνολικά 220 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Μάρτιο του 2018

000_1DQ9CW
Ένας έφηβος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του από σφαίρα Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή την Παρασκευή, στη Δυτική Όχθη, κοντά στον φράκτη που χωρίζει την ισραηλινή επικράτεια.

Εκτός του νεκρού αγοριού, άλλα 40 άτομα τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις που ξέσπασαν για μία ακόμη Παρασκευή κατά μήκος των συνόρων στη Λωρίδα της Γάζας.

Η φωτογραφία από το νεκρό παιδί και τους συγγενείς του, προκαλεί σοκ...
000_1DR0HV



Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού υποστήριξε ότι οι στρατιώτες αντέδρασαν απέναντι σε μεγάλο αριθμό ατόμων που τους απείλησαν, ορισμένα εκ των οποίων επιχείρησαν να πετάξουν χειροβομβίδες και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ενώ τους χαρακτήρισε μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς».

Κλείσιμο
Από τον Μάρτιο του 2018, που ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες στα σύνορα με το Ισραήλ, 220 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους και χιλιάδες άλλες έχουν τραυματιστεί. Στον αντίποδα, ένας Ισραηλινός στρατιώτης έχασε τη ζωή του από βολή Παλαιστίνιου ελεύθερου σκοπευτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης