Στα σύνορα με την Κολομβία ο Γκουαϊδό για να παραλάβει ανθρωπιστική βοήθεια
«Βουλευτές της Εθνοσυνέλευσης», στην οποία κυριαρχούν οι αντίπαλοι του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, «θα συνοδεύσουν τον πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό στην αυτοκινητοπομπή», αναφέρει μήνυμα το οποίο εστάλη σε δημοσιογράφους
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό θα αναχωρήσει σήμερα Πέμπτη, συνοδεία υποστηρικτών του με αυτοκίνητα, για τα σύνορα της χώρας με την Κολομβία, όπου σκοπεύει να παραληφθεί για να διανεμηθεί η ανθρωπιστική βοήθεια που έχουν στείλει οι ΗΠΑ, ανακοίνωσε εκπρόσωπός του.
«Βουλευτές της Εθνοσυνέλευσης», στην οποία κυριαρχούν οι αντίπαλοι του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, «θα συνοδεύσουν τον πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό στην αυτοκινητοπομπή», αναφέρει μήνυμα το οποίο εστάλη σε δημοσιογράφους από το γραφείο Τύπου του 35χρονου αντιπολιτευόμενου, τον οποίο έχουν αναγνωρίσει ως τον μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας περίπου πενήντα κυβερνήσεις.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.