Γερμανία: Δεν αποκλείει το κλείσιμο των συνόρων σε περίπτωση νέας προσφυγικής κρίσης
«Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση νέας κρίσης προσφύγων όπως το 2015, ως ultima ratio- ύστατη ακραία περίπτωση- είναι πολύ πιθανό», τόνισε η επικεφαλής του «CDU» Ανεγκρέτ Κραμπ Κάρενμπάουερ
Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση που επαναληφθεί η προσφυγική κρίση του 2015 δεν αποκλείει η «μίνι Μέρκελ», επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών «CDU».
Η Ανεγκρέτ Κραμπ Κάρενμπάουερ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης στο προσφυγικό εάν υπάρξει νέα κρίση.
«Το έχουμε ήδη πει. Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση νέας κρίσης προσφύγων όπως το 2015, ως ultima ratio- ύστατη ακραία περίπτωση- είναι πολύ πιθανό», τόνισε .
Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου της εκπομπής του ARD "Tagesthemen", αν η ίδια μπορεί να φανταστεί το κλείσιμο των συνόρων σε μια εξαιρετική περίπτωση, η κοντομαλλούσα διάδοχος της Μέρκελ, απάντησε: «Είπαμε, ως ultima ratio, είναι πολύ πιθανό».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.