Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε οκταώροφη πολυκατοικία - Ένας νεκρός

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε οκταώροφη πολυκατοικία - Ένας νεκρός

Ανασύρθηκε τραυματισμένη μία γυναίκα - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων - Στο υπόγειο λειτουργούσε βιοτεχνία - Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τα αίτια της κατάρρευσης 

malt
Κτίριο οκτώ ορόφων κατέρρευσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, μεταξύ Μάλτεπε και Πεντίκ.

Από την κατάρρευση ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Ήδη μία γυναίκα ανασύρθηκε τραυματισμένη.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, η κατάρρευση της πολυκατοικίας προκλήθηκε από έκρηξη. Ωστόσο, ο διοικητή της περιφέρειας, μιλώντας στο δίκτυο NTV κατέρρευσε λόγω της παλαιότητάς του.

İstanbul Maltepe'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerinden ilk görüntüler


woman



«Στο υπόγειο του κτιρίου λειτουργούσε βιοτεχνία ενδυμάτων, όπου εργάζονται περίπου 20 άτομα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την κατάστασή τους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι νεκροί. Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν σημειώθηκε έκρηξη, το κτίριο έπεσε από μόνο του, επειδή ήταν πολύ παλιό», σημείωσε ο διοικητής στο NTV.

Την ώρα της κατάρρευσης η βιοτεχνία ήταν άδεια.

Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία, τα οποία δίνουν μάχη για τους παγιδευμένους. 

bina


kartal
kartal2



Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το κτίριο είχε 14 διαμερίσματα  με συνολικά 43 ενοίκους.  

Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι το κτίριο ήταν εξαώροφο και η κατάρρευση είχε σημειωθεί στο Μάλτεπε.

Πηγές: Hürriyet, NTV

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης