Ο Τραμπ έπαιξε γκολφ με τους θρύλους του αθλήματος Τζακ Νικλάους και Τάιγκερ Γουντς

Ο Τραμπ έπαιξε γκολφ με τους θρύλους του αθλήματος Τζακ Νικλάους και Τάιγκερ Γουντς

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο γήπεδο του γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ, στο Τζούπιτερ, σε κοντινή απόσταση από το Μαρ α Λάγκο, την πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα

donald
Αφού διαμαρτυρήθηκε εντόνως κατά τη διάρκεια του shutdown ότι δεν κατάφερε να επισκεφθεί τη Φλόριντα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετέβη εκεί για αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου επιδόθηκε στην αγαπημένη του ασχολία, το γκολφ.

Στο πλευρό του είχε δύο από τους θρύλους του αθλήματος, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος και για του λόγου το αληθές ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανήρτησε σήμερα στο Twitter μια φωτογραφία του μαζί με τον Τάιγκερ Γουντς και τον Τζακ Νικλάους.

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο γήπεδο του γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ, στο Τζούπιτερ, στην κομητεία Παλμ Μπιτς, σε κοντινή απόσταση από το Μαρ α Λάγκο, την πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα.

Είναι η πρώτη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα εδώ και δύο μήνες. Επρόκειτο να πάει στο Μαρ α Λάγκο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο υποχρεώθηκε να ακυρώσει το ταξίδι του εξαιτίας του shutdown, της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Στις 35 ημέρες που διήρκησε το shutdown, ο Ντόναλντ Τραμπ διαμαρτυρήθηκε, σε πολλές περιπτώσεις, ότι ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετέβη στη Φλόριντα χθες το βράδυ και θα παραμείνει εκεί έως αύριο το βράδυ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης