Ενα Brexit χωρίς συμφωνία είναι προφανώς το χειρότερο σενάριο, λέει η Λαγκάρντ
Το ΔΝΤ είχε προειδοποιήσει τον Νοέμβριο ότι ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα κόστιζε στη Βρετανία 6% του ΑΕΠ
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα στο CNBC ότι το Brexit δημιουργεί αβεβαιότητα για την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο και Brexit χωρίς συμφωνία είναι «προφανώς το χειρότερο σενάριο».
Το ΔΝΤ είχε προειδοποιήσει τον Νοέμβριο ότι ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα κόστιζε στη Βρετανία 6% του ΑΕΠ. Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.