Γκέι βρήκαν παρένθετη μητέρα μέσω... Facebook

Γκέι βρήκαν παρένθετη μητέρα μέσω... Facebook

Εντοπίζοντας την Gennifer Christianson μέσω του κοινωνικού μέσου, γλίτωσαν τις αμοιβές των εταιριών περένθετης μητρότητας και άλλες αποζημιώσεις, συνολικής αξίας 100.000 δολαρίων

44
Οι Michael και David Johnson-Zaragoza από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ εξοικονόμησαν αναρίθμητα λεφτά παρακάμπτοντας το σύστημα και βρίσκοντας την παρένθετη μητέρα των παιδιών τους κατευθείαν μέσω Facebook.

Εντοπίζοντας την Gennifer Christianson μέσω του κοινωνικού μέσου, γλίτωσαν τις αμοιβές των εταιριών περένθετης μητρότητας και άλλες αποζημιώσεις, συνολικής αξίας 100.000 δολαρίων. Το γκέι ζευγάρι από το Λονγκ Μπιτς υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 τα διδυμάκια του, τον Braden Parker και την Elizabeth Quinn, που είναι σήμερα 5 μηνών.

Ο 42χρονος Michael και ο 54χρονος David πλήρωσαν τα ιατρικά έξοδα και έδωσαν στη βιολογική μαμά αποζημίωση 30.000 δολαρίων για την περιπέτεια της εγκυμοσύνης. Όσο για την 31χρονη μητέρα ενός παιδιού Gennifer από τη Βόρεια Ντακότα, ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα καθώς αποζητούσε και πάλι τη μητρότητα, δεν ήθελε να μεγαλώσει όμως κι άλλο παιδί.

Ο Michael, νοσηλευτής στο Ναυτικό, και ο David, ιατρικός επισκέπτης, τη θεωρούν μέρος της οικογένειάς τους: «Της στέλνουμε φωτογραφίες όλη την ώρα … την παίρνουμε τηλέφωνο. Τη βλέπουμε περισσότερο σαν θεία. Όσο θα μεγαλώνουν τα παιδιά, θα τη γνωρίζουν ως τη γυναίκα που μας βοήθησε να τα φέρουμε στον κόσμο», λέει ο Michael.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017 έχει έναν ακόμα υιοθετημένο γιο. Για να μεγαλώσει η οικογένειά τους στράφηκαν στο Facebook και δέχτηκαν, όπως λένε, περισσότερες από 60 αιτήσεις για παρένθετη μητρότητα. Η Gennifer ήταν στις 6 φιναλίστ.

Gay couple became the proud parents of twins after finding a surrogate on Facebook | SWNS TV
Κλείσιμο



Δείτε βίντεο: Γκέι βρήκαν παρένθετη μητέρα μέσω... Facebook
Γκέι βρήκαν παρένθετη μητέρα μέσω... Facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης