Κάρι Σίμοντς: Ο Μπόρις Τζόνσον είναι το... «αρκουδάκι» της

Κάρι Σίμοντς: Ο Μπόρις Τζόνσον είναι το... «αρκουδάκι» της

Φουλ ερωτευμένος ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας με την Κάρι Σίμοντς

boris3
Τον αποκαλεί χαιδευτικά αρκουδάκι «Bozzie Bear» αφού της θυμίζει τον μαλλιαρό πρωταγωνιστή της ομώνυμης παιδικής σειράς που κάνει θραύση στη Βρετανία.

Εκείνος την κοιτάζει στα μάτια και δεν της χαλάει χατήρι ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ προεξοφλούν ότι σύντομα έρχονται κουφέτα...

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπορίς Τζόνσον και το νέο του αμόρε, Κάρι Σίμοντς, κυκλοφορούν πλέον μαζί και δημοσίως.Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατάει στους δρόμους του Λονδίνου με τους ειδικούς στη γλώσσα του σώματος να επισημαίνουν ότι, πλέον έχει υπάρχει μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους. Για την επικοινωνιολόγο Τζούντι Τζέιμς, η Κάρι νιώθει πραγματική δέσμευση απέναντι στον Μπόρις.

Η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας και ο Τζόνσον απολαμβάνουν ελεύθεροι τον έρωτά τους κάνοντας εκδρομές και στο εξωτερικό. Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το Πήλιο στις αρχές Ιανουαρίου.


Κλείσιμο


H ξανθιά Κάρι έχει ξελογιάσει τον Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη μέση ενός διαζυγίου από τη δεύτερη σύζυγό του, επί 25 χρόνια, Μαρίνα.

« Είναι κατενθουσιασμένος με την Κάρι. Την έχει ερωτευτεί παράφορα. Τρέχει σαν σκυλάκι γύρω της από τότε που χώρισε την σύζυγό του, τον περασμένο Σεπτέμβριο», γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Μail.

Η 30χρονη Κάρι είναι μόλις τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του Λετίς.



«Ο Τζόνσον δείχνει ανανεωμένος, έχει χάσει αρκετά κιλά. Πίσω από τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση κρύβεται το νέο του αμόρε», υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού και δεν αποκλείουν επισημοποίηση της σχέσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης