Τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι: Στους 21 οι νεκροί
Δεκαέξι από τους νεκρούς ήταν Κενυάτες, καθώς και ένας Βρετανός, ένας Αμερικανόςκαι τρεις με καταγωγή από αφρικανικές χώρες, η υπηκοότητα των οποίων δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί
Στους 21 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσαν μέλη της εξτρεμιστικής, ισλαμιστικής οργάνωση αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας εναντίον ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Ναϊρόμπι της Κένυας.
Ο αρχηγός της κενυατικής αστυνομίας Τζόζεφ Μπόινετ με δηλώσεις του στην τηλεόραση τόνισε ανάμεσά στους νεκρούς βρίσκεται και ένας αστυνομικός που πριν συγκαταλεγόταν στους τραυματίες της επίθεσης.
Δεκαέξι από τους νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού, ήταν Κενυάτες, καθώς και ένας Βρετανός, ένας Αμερικανός και τρεις με καταγωγή από αφρικανικές χώρες, η υπηκοότητα των οποίων δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.
Δύο ύποπτοι έχουν επίσης συλληφθεί ως βοηθοί των δραστών, πρόσθεσε.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας