Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν για τη Συρία
Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, οι δύο ηγέτες «αναφέρθηκαν στην ιδέα δημιουργίας μιας ζώνης ασφαλείας εκκαθαρισμένης από την τρομοκρατία» στη βόρειαΣυρία
Οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Τουρκίας είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τη δημιουργία μιας «ζώνης ασφαλείας» στη Συρία, όπως έγινε γνωστό από την Άγκυρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, οι δύο ηγέτες "αναφέρθηκαν στην ιδέα δημιουργίας μιας ζώνης ασφαλείας εκκαθαρισμένης από την τρομοκρατία" στη βόρεια Συρία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνεπισήμαναν επίσης ότι είναι αναγκαίο να ολοκληρωθεί ο "οδικός χάρτης" για την πόλη Μανμπίτζ της Συρίας και να μην δοθεί "καμία ευκαιρία σε στοιχεία που θέλουν να μπλοκάρουν την αμερικανική αποχώρηση", σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ο Ερντογάν δήλωσε ότι στηρίζει την απόφαση του Τραμπ για την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία και είπε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε είδους υποστήριξη. Είπε επίσης ότι η Άγκυρα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Κούρδους και ότι στόχος της είναι να πολεμήσει τις τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούν την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.