Ολλανδία: Τηλεοράσεις, έπιπλα, ρούχα και παιχνίδια ξεβράζει η θάλασσα

Ολλανδία: Τηλεοράσεις, έπιπλα, ρούχα και παιχνίδια ξεβράζει η θάλασσα

Τα αντικείμενα βίσκονταν μέσα στα κοντέινερ που έπεσαν από φορτηγό πλοίο που χτυπήθηκε από καταιγίδα - Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη τρία που περιέχουν επικίνδυνα υλικά

containers
Δεκάδες κοντέινερ με αντικείμενα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας με επίπεδη οθόνη έχουν ξεβραστεί σε ολλανδικά νησιά στη Βόρεια Θάλασσα, αφού ένα πλοίο έχασε μέρος του φορτίου του στην περιοχή.

Η ολλανδική Ακτοφυλακή δήλωσε ότι 270 κοντέινερ είχαν πέσει από το πλοίο MSC ZOE ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως, όταν χτυπήθηκε από καταιγίδα στο γερμανικό νησί Borkum και έπλευσε νοτιοδυτικά προς τα ολλανδικά ύδατα.

Boxes of electronics wash ashore on Dutch island after accident involving cargo ship

Τα εμπορευματοκιβώτια άνοιξαν και το περιεχόμενό τους ξεβράστηκε στις όχθες των ολλανδικών νησιών Terschelling και Vlieland. Σύμφωνα με τα ολλανδικά  μέσα ενημέρωσης, τοπικοί κυνηγοί θησαυρών βρήκαν μια σειρά αντικειμένων στις παραλίες, όπως εξαρτήματα αυτοκινήτων, ρούχα, παιχνίδια, τηλεοράσεις μέχρι και έπιπλα ΙΚΕΑ.

Σε εικόνες που μετέδωσαν εμφανίζεται ένας  εξ αυτών να  μεταφέρει πακέτο που μοιάζει με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, η οποία θα μπορούσε να παραμένει σε καλή κατάσταση καθώς αρχικά ήταν συσκευασμένη μέσα στον ειδικό αφρό.
Κλείσιμο
Το Λιμενικό Σώμα προειδοποίησε τα πλοία στην περιοχή να προσέχουν τα εμπορευματοκιβώτια, που ίσως επιπλέουν ακόμα... Τρία κοντέινερ που περιέχουν επικίνδυνα υλικά, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, όπως ανακοίνωσε η Ακτοφυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης