Υπόθεση Λορίνα Μπόμπιτ: Πώς είναι η ζωή του άνδρα που ευνουχίστηκε από τη γυναίκα του πριν 25 χρόνια;

Υπόθεση Λορίνα Μπόμπιτ: Πώς είναι η ζωή του άνδρα που ευνουχίστηκε από τη γυναίκα του πριν 25 χρόνια;

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το 1993, όταν ξύπνησε ξαφνικά αιμόφυρτος και χωρίς πέος, περιέγραψε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο ABC ο Τζον Γουέιν Μπόμπιτ, που σήμερα είναι 51 χρονών

lorena
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πριν από 25 χρόνια περιέγραψε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο ABC ο Τζον Γουέιν Μπόμπιτ, που σήμερα είναι 51 χρονών.

Ο Τζον, μαζί με την τότε σύζυγό του Λορίνα, ήταν οι πρωταγωνιστές της πολύκροτης υπόθεσης που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το 1993.

Το ζευγάρι έγινε διάσημο από τη μία μέρα στην άλλη, εξαιτίας της βίαιης επίθεσης που εξαπέλυσε η Λορίνα Μπόμπιτ κατά του συζύγου της την ώρα που εκείνος κοιμόταν, κόβοντάς του το πέος και παίρνοντάς το μαζί της.

Η οργισμένη γυναίκα πέταξε το μόριο του άνδρα της από το παράθυρο του αμαξιού της μέσα σε ένα γειτονικό χωράφι, απ' όπου τελικά το ανέκτησαν οι αστυνομικοί. Μετά από εννέα ώρες στο χειρουργείο, η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου της Βιρτζίνια κατάφερε να συγκολλήσει το κομμένο μέλος, η λειτουργία του οποίου επανήλθε τελικά πλήρως, αν και χρειάστηκε να μεσολαβήσει αρκετός καιρός.

Ο Τζον Γουέιν Μπόμπιτ μοιράστηκε με την παρουσιάστρια της εκπομπής τις αναμνήσεις του από εκείνη την φρικιαστική νύχτα.

«Ήταν ένας εφιάλτης. Προσπάθησα να καθαρίσω το μυαλό μου, να ασκήσω πίεση στην πληγή. Πήγα να ξυπνήσω τον φίλο μου για να ζητήσω να με πάει στο νοσοκομείο», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο


Ο Μπόμπιτ, ως πρώην Πεζοναύτης, είχε καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του καθ' οδόν προς το νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως θυμάται, ο φίλος που τον συνόδευε στο νοσοκομείο «φρίκαρε» και άρχισε να ουρλιάζει μόλις είδε το αίμα και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Φτάνοντας στα Επείγοντα, οι γιατροί που είδαν το αίμα στα χέρια του πίστεψαν αρχικά ότι είχε κόψει τους καρπούς του. Ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη, τουλάχιστον για εκείνον.

«Μπαίνοντας στο νοσοκομείο, ο γιατρός με κοιτάζει και μου λέει, δείξε μου τα χέρια σου» θυμάται ο Μπόμπιτ. Όταν το πανί που έκρυβε τα τραυματισμένα γεννητικά όργανα του Μπόμπιτ έπεσε κάτω αποκαλύπτοντας τη ζημιά, ο χειρούργος απόμεινε να χάσκει με ανοιχτό το στόμα.

Η εκπομπή περιλάμβανε μια συνέντευξη με τον ουρολόγο Δρ Τζέιμς Σεν, ο οποίος κοιμόταν στο σπίτι του όταν δέχθηκε την κλήση να τρέξει αμέσως στο νοσοκομείο. «Πραγματικά το μόνο που μου είπαν στο τηλέφωνο ήταν ότι ένα πέος είχε ακρωτηριαστεί και ότι το όργανο έλειπε», αναφέρει ο Σεν.

Μερικά χρόνια μετά την ανάκτηση του πέους και την συγκόλλησή του, ο Μπόμπιτ θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διασημότητα που είχε κερδίσει. Έτσι δέχτηκε να παίξει σε μια σειρά πορνό ταινιών, επιδεικνύοντας την αποκατασταθείσα λειτουργικότητα του πέους του.

«Είναι φυσιολογικό τώρα», λέει ο Μπόμπιτ στο ABC για το πέος του. «Δεν θέλω να ριψοκινδυνέψω πια τίποτα. Έχει περάσει πολλά».

Η Λορίνα Μπόμπιτ, που πλέον χρησιμοποιεί το πατρικό της επώνυμο «Γκάλο» είχε ισχυριστεί στη δίκη ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά και τη χτυπούσε.

Μετά από την 45ήμερη παραμονή της σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αφέθηκε ελεύθερη. Σήμερα διευθύνει μια φιλανθρωπική οργάνωση για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πώς την άφησαν να τη γλιτώσει» δηλώνει ο Τζον Μπόμπιτ στο ABC News.

Σε μια ξεχωριστή δίκη, που έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο, ο Μπόμπιτ αθωώθηκε τελικά από την κατηγορία του βιασμού της Λορίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης