ΗΠΑ: Η Μαρία Μπούτινα παραδέχεται ότι είναι κατάσκοπος της Ρωσίας

ΗΠΑ: Η Μαρία Μπούτινα παραδέχεται ότι είναι κατάσκοπος της Ρωσίας

Η Ρωσίδα κατέληξε σε συμφωνία με τις ανακριτικές αρχές και κατέθεσε αίτημα προκειμένου να αλλάξει την απολογία της

butina
Οι δικηγόροι της Ρωσίδας Μαρία Μπούτινα που συνελήφθη στις Ηνωμένες Πολιτείες με την κατηγορία ότι διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας κι η αμερικανική εισαγγελία κατέθεσαν σήμερα Δευτέρα από κοινού αίτηση, προς την δικαιοσύνη μέσω της οποίας ζητούν από το δικαστήριο να ορίσει ημέρα διεξαγωγής ακροαματικής διαδικασίας με αφορμή την συμφωνία που επήλθε μεταξύ της Ρωσίδας κατηγορούμενης με την ανάκριση. Αυτό απορρέει από τα δικαστικά έγγραφα που βρίσκονται στο δικαστήριο της μητροπολιτικής περιοχής Κολούμπια και βάσει των οποίων ενημερώθηκε ο ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου TASS.

Το γεγονός ότι η υπεράσπιση και ο δημόσιος κατήγορος της Μπούτινα «υποβάλλουν από κοινού αίτηση για τον ορισμό ακροαματικής διαδικασίας με θέμα την συμφωνία (της Ρωσίδας) με την ανάκριση», σημαίνει στην ουσία ότι κατηγορούμενη παραδέχεται την ενοχή της, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο. Παράλληλα, το ρωσικό πρακτορείο επισημαίνει ότι τα δύο μέρη ζήτησαν από το δικαστήριο να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, την Τρίτη, την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Από την πλευρά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι η κατηγρούμενη Ρωσίδα κατάσκοπος Μαρία Μπούτινα προσβλέπει σε ακροαματική διαδικασία για να αλλάξει την αρχική της κατάθεση στην οποία δεν αποδέχονταν την ενοχή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης