Φωτογραφίες: Τα Χριστούγεννα «δίχασαν» μία γειτονιά στη Βρετανία

xrist76

Το πνεύμα των Χριστουγέννων... έχει επηρεάσει μόνο τη μία πλευρά του δρόμου

Αποτελεί έναν από τους πιο κεντρικούς και «εορταστικούς» δρόμους στη Βρετανία, αλλά απ' ό,τι φαίνεται το πνεύμα των Χριστουγέννων... έχει επηρεάσει μόνο τη μία πλευρά, καθώς η άλλη βρίσκεται κυριολεκτικά στα «σκοτάδια».

Ο λόγος για τον δρόμο Byron στο New Milton του Hampshire, ο οποίος κάθε Χριστούγεννα μετατρέπεται σε ένα λαμπερό χειμωνιάτικο τοπίο με χιλιάδες φωτάκια και στολισμούς - υπερπαραγωγές σε σπίτια.

Το θέαμα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

xrist2
xrist1_2


Παρ' όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι μερικοί κάτοικοι της περιοχής δεν γοητεύονται το ίδιο από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

xrist3
xrist4_2
xrist5


Φέτος, οι ιδιοκτήτες πολλών ακινήτων δεν θέλησαν να συμμετάσχουν στο λαμπερό event της γειτονιάς, δηλώνοντας ότι ο δρόμος έχει παραγίνει «εμπορικός» και αυτό είναι κάτι που τους ενοχλεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ugtw

Μπορεί τα μικρόφωνα να ήταν κλειστά, όμως η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα - Στα όρια της η Βρετανίδα πρωθυπουργός, μετά το χθεσινό «άδειασμα» και τον χλευασμό από τον πρόεδρο της Κομισιόν

13
lordos

«Ενώ το 70% των νέων μας θέλει να μείνει στην Ευρώπη, η επιθυμία τους δεν λαμβάνεται υπόψη από το 70% των ηλικιωμένων που θέλουν το Brexit» εξηγεί ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός και εμβληματική φιγούρα των Τόρις, Λόρδος Χέζελταϊν - «Οι νέοι δεν θα μας συγχωρήσουν ποτέ»  προειδοποιεί

8